Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » BP, János kórházban volt...

BP, János kórházban volt Szuromi dokinál császározva? Tapasztalatokra lennék kíváncsi.

Figyelt kérdés
Mielőtt bárki is elítél, orvosi javaslatra kell császárt kérnem.
2012. aug. 22. 20:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Én Dr Baltchik Miklósnál voltam, ő szuper volt. Nagyon szép a hegem, és nagyon gyorsan felépültem. (tudom nem őt kérdezted, de gondoltam leírom, hátha még doki választás előtt állsz - Szuromi dr sajnos nem ismerem, remélem azért valaki tud majd róla is írni véleményt)
2012. aug. 22. 20:44
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi szépen, hogy írtál!

Egyenlőre Szuromi dokihoz járok és ha elvállal, maradnék is nála.

Örülök, hogy szépen gyógyult a heged!

Jó babázást!!! :)

2012. aug. 23. 15:24
 3/6 anonim válasza:
Szia!Valószínüleg már késői a válaszom, talán már meg is született a babád, de azért leírom a tapasztalatom hátha másnak is segít. :-D Engem kétszer is ő császározott.Azt mondják Róla, hogy mestere a császárnak és ezt maximálisan alá tudom támasztani.Kedves a műtét közben is, viccelődik és maximális biztonságban éreztem magam.Igaz több babát nem tervezünk, de ha mégis úgy alakulna senki máshoz nem mennék csak hozzá!
2013. jan. 25. 12:00
 4/6 A kérdező kommentje:
Szia! Nagyon kedves vagy, hogy írtál, megszületett a babám és Szuromi doki császározott, a hegem nagyon szép, minden nap bejött a kórházba meglátogatni, szóval tökéletesen elégedett voltam vele. Mi még tervezünk babát, nála maradok :)
2013. jan. 25. 19:37
 5/6 anonim válasza:

Szia, gratulálok a babádhoz.

Az én negatív tapasztalataimat azért írom ide, hogy ha esetleg mások később olvassák tudjanak róla.

Engem is Szuromi doktor császározott, nála voltam terhesgondozáson is.

A kisfiam végtaghiánnyal született, melyről a doktor Úr elfelejtett tájékoztatni. Vagyis a terhesgondozás alatt nem vette észre az ultrahangok alkalmával, így a születés pillanatában derült ki, hogy a kezén hiányoznak az ujjacskái.

A történtek ellenére a nem kevés hálapénzt elfogadta, és nem látogatott meg minden nap a kórházban sem.

Biztos minden orvos hibázhat, de ez egy kicsit nagy hiba volt.

2013. febr. 13. 13:04
 6/6 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnálom, ami veletek történt, ez nagyon szomorú!!!! :((

Nekem az volt az első, hogy megszámoltam az újjacskákat a lábain és a kezein is.

De miért adtál hálapénzt ezek után, ha ilyen nagy trauma ért??

2013. febr. 13. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!