Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha nagyon vékony vagyok,...

Ha nagyon vékony vagyok, akkor császározva fogok szülni?

Figyelt kérdés

Van még jó pár év mire odakerülök(sajna) csak beszélgettünk nővéremmel, és azt mondta, hogy mivel nagyon vékony vagyok, és kicsi a csípőm, ezért így esélyesebb. Van benne igazság, vagy nem ettől függ?

45 kg vagyok.

2017. jún. 30. 20:13
 1/7 anonim ***** válasza:
61%

Te jó ég, dehogy!

Én 44kg vagyok es 150cm de nem amiatt lettem csaszaros hanem a baba fekvése miatt

Régen nem volt csaszar megis szultek mindenféle termetű nők. De ezt majd a dokidtól is megtudod. Amúgy nem olyan veszes a csaszar , ne félj tole. Persze van kockazat mind 2 szulesnel de ne aggódj

2017. jún. 30. 20:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát igazából mindkét szülés formától félek.. de ez még odébb van, 5 év kb, pedig szívem szerint mar most is szülnék :D
2017. jún. 30. 20:37
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Egy fenét. Nagyim mindenórásként nem érte el az 50 kg-t (háború után), a szülőszoba kapujából vissza akarták fordítani, hogy minek jön, ekkora pocakkal még biztos nem szül... és végül 2 gyereket szült (nem egyszerre) gond nélkül hüvelyi úton.

Barátnőm 42 kg-ról indult (164), a másodikat gátvédelemmel sikerült.

Én 55-ről indultam (158) és majdnem ott maradtam. Nem ettől függ.

2017. jún. 30. 20:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Általános esetben a magzat akkora, hogy ne legyen gond. Később ultrahangon tudják követni, hogy kifér-e.

De nem a csípő szélessége számít, hanem a medence belső körfogata. Ez pedig kívülről nem látszik.

Ugyan én nem vagyok pici de a csípőm keskeny. Gond nélkül szültem hüvelyi úton. Pedig ijesztgettek, hogy ilyen csípővel tuti nem szülöm meg.

2017. jún. 30. 21:29
 5/7 anonim ***** válasza:
43%
Nincs koze a kettonek egymashoz, ajanlom Ina May Gaskin: Utmutato a szuleshez cimu konyvet. Vekony vagyok, csak a hasam nott a varandossag alatt, 4,3 kilos gyereket szultem termeszetes uton fajdalomcsillapitas nelkul. A testunk ugy van kitalalva, hogy kepes legyen ra.
2017. júl. 1. 10:08
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
45 kilóval lettem terhes mindkétszer. Mindkettő császár lett, más okból. Rengeteg olyan ismerősöm van, aki nagyobb súlyú, szélesebb csípőjű, mégis császáros lett.
2017. júl. 1. 11:49
 7/7 anonim ***** válasza:
70%

160 cm vagyok, 46 kg-val szültem.

Igen, kórosan sovány voltam előtte, de nem tudok mit csinálni vele. Nem császároztak.

2017. júl. 1. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!