Ha nagyon vékony vagyok, akkor császározva fogok szülni?
Van még jó pár év mire odakerülök(sajna) csak beszélgettünk nővéremmel, és azt mondta, hogy mivel nagyon vékony vagyok, és kicsi a csípőm, ezért így esélyesebb. Van benne igazság, vagy nem ettől függ?
45 kg vagyok.
Te jó ég, dehogy!
Én 44kg vagyok es 150cm de nem amiatt lettem csaszaros hanem a baba fekvése miatt
Régen nem volt csaszar megis szultek mindenféle termetű nők. De ezt majd a dokidtól is megtudod. Amúgy nem olyan veszes a csaszar , ne félj tole. Persze van kockazat mind 2 szulesnel de ne aggódj
Egy fenét. Nagyim mindenórásként nem érte el az 50 kg-t (háború után), a szülőszoba kapujából vissza akarták fordítani, hogy minek jön, ekkora pocakkal még biztos nem szül... és végül 2 gyereket szült (nem egyszerre) gond nélkül hüvelyi úton.
Barátnőm 42 kg-ról indult (164), a másodikat gátvédelemmel sikerült.
Én 55-ről indultam (158) és majdnem ott maradtam. Nem ettől függ.
Általános esetben a magzat akkora, hogy ne legyen gond. Később ultrahangon tudják követni, hogy kifér-e.
De nem a csípő szélessége számít, hanem a medence belső körfogata. Ez pedig kívülről nem látszik.
Ugyan én nem vagyok pici de a csípőm keskeny. Gond nélkül szültem hüvelyi úton. Pedig ijesztgettek, hogy ilyen csípővel tuti nem szülöm meg.
160 cm vagyok, 46 kg-val szültem.
Igen, kórosan sovány voltam előtte, de nem tudok mit csinálni vele. Nem császároztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!