Szülés élmény? 4 honapja szültem.
.Nem tudom magam tultenni az esemenyeken,este lefekveskor ujra meg ujra atelem.
18orat vajudtam,elso meginditaskor 12,masodik inditaskor 6ot.
Elso sikertelen inditas utan lelekben osszetortem,hogy nem sikerult.
masodik inditaskor ramkototek a ctg et es fekudnom kellet szinte mozdulatlanul,szolnom kellet ha szeretnek az oldalamra fordulni mert akkor addig fogtak a gepet hogy ne mozduljon el.a vajudoba 12 egeszsegugyi dolgozo volt jelen,sok gyakornok,orvosok.akkor nem erdekelt de visszagondolva szegyenlem magam hogy enyien lattak a kinlodasom.
A szulesemre ugy gondolok vissza mint egy remalomra,vajon megvaltozik ez idovel?
Kistestvert nem tervezunk ugyhogy ebbol a szempotbol mindegy,de en is szeretnek ugy gondolni,emlekezni a szulesemre hogy egy jo elmeny volt.
sziasztok
ne haragudjatok kérlek az offért és a kérdésért, megtennétek, hogy megírjátok hol szültetek?
szia én DEOEC klinika edigén is úgy voltam vele hogy nem vagyok hajlandó többet szülni soha nem fogom elfeljteni
az elsőszülésem most 3 hónapos a leányzóm retrenetesen megrázott az egész depressziós is voltam az volt a baj hogy ott szültem a kenézybe kelett volna mennem ott törödtek volna velem ennyit arról a szemét klinikáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!