Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés élmény? 4 honapja szültem.

Szülés élmény? 4 honapja szültem.

Figyelt kérdés

.Nem tudom magam tultenni az esemenyeken,este lefekveskor ujra meg ujra atelem.

18orat vajudtam,elso meginditaskor 12,masodik inditaskor 6ot.

Elso sikertelen inditas utan lelekben osszetortem,hogy nem sikerult.

masodik inditaskor ramkototek a ctg et es fekudnom kellet szinte mozdulatlanul,szolnom kellet ha szeretnek az oldalamra fordulni mert akkor addig fogtak a gepet hogy ne mozduljon el.a vajudoba 12 egeszsegugyi dolgozo volt jelen,sok gyakornok,orvosok.akkor nem erdekelt de visszagondolva szegyenlem magam hogy enyien lattak a kinlodasom.

A szulesemre ugy gondolok vissza mint egy remalomra,vajon megvaltozik ez idovel?

Kistestvert nem tervezunk ugyhogy ebbol a szempotbol mindegy,de en is szeretnek ugy gondolni,emlekezni a szulesemre hogy egy jo elmeny volt.

2010. jún. 14. 12:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

sziasztok

ne haragudjatok kérlek az offért és a kérdésért, megtennétek, hogy megírjátok hol szültetek?

2010. jún. 15. 16:57
 12/13 anonim ***** válasza:
Bajcsy
2010. jún. 15. 21:34
 13/13 anonim ***** válasza:

szia én DEOEC klinika edigén is úgy voltam vele hogy nem vagyok hajlandó többet szülni soha nem fogom elfeljteni

az elsőszülésem most 3 hónapos a leányzóm retrenetesen megrázott az egész depressziós is voltam az volt a baj hogy ott szültem a kenézybe kelett volna mennem ott törödtek volna velem ennyit arról a szemét klinikáról.

2010. jún. 16. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!