Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 4 hónapja szültem, de minden...

4 hónapja szültem, de minden nap eszembe jut, nagyon sokat gondolok rá, más is van így ezzel?

Figyelt kérdés
Igazából nem volt egy túl jó élmény, iszonyatosan fájt, és semmiféle katarzist nem éreztem a végén, csak örültem, hogy vége. Mégis olyan fura nosztalgiával gondolok rá vissza.
2011. júl. 22. 22:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Örülj a kisbabádnak! Végül is az a katarzis, amikor megszületik Ő...
2011. júl. 22. 22:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én már 8 hónapja szültem, nekem is nagyon fájt, bár hamar meglett(első fájástól számítva kb. 3 órán belül). Nekem a mai napig könnybe lábad a szemem, amikor eszembe jut a kislányom születése... életem legszebb élménye volt, és olyan boldogságot adott, amit tényleg csak egy anyuka érezhet.
2011. júl. 22. 22:14
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én lassan 15 hónapja szültem, de még mindig eszembe jut. Az elején furcsa, fájdalmas emlék volt, nem akartam töbet szülni, de ma már szép emlékké változott a fiam születése. Hosszú és fájdalmas szülésem volt.
2011. júl. 22. 22:59
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem lassan 5 éves lesz a lányom, de még nekem is gyakran eszembe jut :)

Én utálom a kórházat, és alig vártam , hogy hazajöjjek, de mégis, a bent töltött néhány nap a legkedvesebb emlékeim közé tartozik, olyan biztonságos, meleg kuckóban éreztem - érzem még ma is- magamat. A nosztalgia érzés hasonlatod nagyon jó szó rá.

Szerintem ez azért lehet, mert egy hatalmas, sorsfordító esemény hatása alatt voltunk, és a kellemes-boldog élmények (a gyermek megszületése) áthatottak minden más tapasztalást is.

2011. júl. 23. 05:21
 5/8 anonim ***** válasza:
Akkor nemcsak én vagyok így vele. Nekem 11 hetes a kisfiam. Másfél óra alatt meglett, és olyan jó élmény volt ez a szülés. 10 éve a lányom 4 óra alatt meglett, de akkor úgy voltam, soha többet gyerek, most meg....Másnap úgy éreztem, hogy jöhetne a következő, pedig semmi fájdalomcsillapítót nem kaptam (alig voltunk fél órát a kórházban). Nagyon sokszor eszembe van, olyan nosztalgiával gondolok rá, meg a kórházi napokra.... Még párszor olyan szívesen átélném...
2011. júl. 23. 13:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon jó élmény volt, egy óra alatt szültem meg! A férjemmel minden nap beszélünk róla!
2011. júl. 23. 14:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Én 21 hónapja szültem, és visszagondolva olyan, mintha álmodtam volna, nem is velem történt volna sz egész. Emlékszem, még hónapokig mondogattam hogy fájt, milyen rossz volt. Most meg nem tudom egyszerűen felidézni a fájdalmat, sőt, egyre inkább azt gondolom, nem is volt az olyan rossz.:) Most gyúrunk a tesóra, nincsenek bennem félelmek a szülés miatt.
2011. júl. 25. 11:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Látom vagyunk ezzel igy jónéhányan! :) Enyém 13 hós és bizony én is sokat agyalok rajta.
2011. júl. 27. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!