Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Sürgősségi császárral szült...

Sürgősségi császárral szült anyukák akiknek be sem indult meg a szülés mesélnenek?

Figyelt kérdés
Részletekre lennék kíváncsi. Miért kellett? Mi lett végül? Hogyan történt? Mit ereztek utána?
2018. ápr. 19. 16:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

39 hetesen toxémia miatt indítottak. Oxitocint kaptam, volt burokrepesztés is.

Eljutottam egészen a tolófájásokig, de az nagyon elhúzódott, a babának meg elment a szívhangja. Közben a veséim is kezdték feladni, szóval nem volt mese, vittek a műtőbe. Altatásban műtöttek.

Borzalmas volt :/

2018. ápr. 20. 08:00
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ. Végül remélem mindenkinek hol végződött. Én is toxeimas lettem. 3+ vizelet plusz 10szem vernyomascsokkento mellett is 160as vérnyomás. Az egyik ctg-n leesett a lányom szivverese és hívtak az orvosom aki ugyeletben volt. Még egy ctgt csináltak és már vittek is a mutobe. Mire a férjem beért már megvolt a baba. Altattak mert 3tu elgorbitese után feladtak. Sem egy fajasaom sem semmi nem volt. Meg a mehszajam is zárva volt. Örültem h egészséges bár 2kgval született, de olyan erős volt h 5.nap mehettünk haza. Csak nekem maradt egy üresség. Néha azt érzem h nem is küzdöttem meg a lanyomert. Tudom a lényeg h egészséges. Csak így ugyanúgy félek egy következő terhessegtol, hisz nem tudom h mi h történik és h h bírnám a fájdalmat.
2018. ápr. 20. 08:34
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem is sürgősségim volt a kiírt napján. Nekem volt fogadott orvosom, de nem foglalkozott azzal, hogy mondtam neki a baba keveset mozog és ha mozog is nagyon fáj. Csak legyintett rá. Nah betelt a pohár, átmentünk Szolnokra és ott megvizsgált egy másik orvos. Másnap már műtött is. Mivel ébren voltam műtét közben, mondta nekem az orvos, hogy rettentő kevés magzatvizem volt már. A másik nem vette észre, hogy szivárog. A lepény is el volt már öregedve. A babám 51 cm és 2870 gramm lett. Takaros , formás. Nyilván szerettem volna szülni természetesen, de a gyerek egészsége volt az első. Mire hazajöttünk már itthon tettem- vettem, jól éreztem magam. 3,5 hónapos a babám, rendszeres a vérzés is. Mondjuk én is nagyon izgultam, sőt én majdnem elájultam :D Már alig hallotta, kezdtem homályosan látni. Valamit adtak intravénásan és 3 mp alatt hatott. Utána összevarrtak és toltak a másik szobába. Ott hozták szopni a babám. Igazából nem volt olyan rossz, csak hirtelen jött. Amikor műtöttek csak nyomást éreztem, nem volt semmi extra. Én pl a branül bekötésnél jobban paráztam :D Meg meg kellett inni a savlekötőt, hát fura íze volt, de megittam mert meg kellett és mellesleg nagyon szomjas voltam. Ez egyébként a Szolnokon a Hetényi Kórházban volt és nagyon kellemeset csalódtam. Gyönyörű volt minden, a kórteremben 2 ágyasba vittek, tényleg nagyon szép volt. Ezt Cegléden tuti nem bírtam volna ki.
2018. ápr. 20. 19:24
 14/14 anonim válasza:

Nálam 23 óráig vajúdtam

Úgy volt végig, hogy természetes úton meglesz...aztán egyszercsak benyögték, azonnal császár, gyerek elakadt, esik a szívhangja.. megrémültem, sírtam, vittek is. Szerencsére nem lett baja kicsinek sem, sem nekem

Maradandó baj sem lett

Ma már lassan két és fél éves, óvódába megy szeptemberben :)

2018. ápr. 27. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!