A sürgősségi császárosok hátrányból indulnak a programcsászárosokkal szemben, mert aznap ehettek és ihattak?
Programcsászárom lesz és aznap már nem lehet enni, inni is csak egy pohár vizet.
És, ha mondjuk megindulna nálam a szülés, és úgy császároznának, de már reggeliztem, akkor ez hátrányosan érintene engem valahogy? Visszarendeződés, emésztés helyrejövés szempontból?
Vagy, csak túl van biztosítva a programcsászár?
37hkm
Egyrészt ez nem verseny, nem indul senki sehonnan. :)
Másrészt, ha tudomásod van tervezett műtétről, ne egyél, ne igyál hasi műtét előtt. Ez nem túlbiztosítás, hanem protokoll.
Nekem az elsőnél hosszú vajúdás után lett császár, nem hánytam, nem volt semmi gondom utána, igaz aznap nem is ettem, csak nassoltam. A második progisnak indult, de sürgősségi lett. Előző este ettem-ittam utoljára, hajnalban operáltak.
Abban a helyzetben nem mérlegelendő körülmény, hogy ki evett-ivott, az életmentés a lényeg. Tehát ez az elsődleges szempont. A gyógyulás majd csak akkor fog számítani, ha mindenki túl van a nehezén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!