Akinek programozott császára lesz, hányadik héten lesz? Nekem a doki azt mondta beöltött 38-39-dik héten, nem korai? Volt már egy sürgősségi császárom és nem kéne megvárni, hogy meginduljon a szülés azt mondta.
én pont fordítva vagyok :-) szeretném, ha programoznák a második császárt, de a doki azt mondta, hogy inkább ne, várjuk meg, amíg beindul.
nem korai a 38-39. hét, mert attól kezdve gyakorlatilag érett a magzat, csak csináltass egy utolsó uh-ot, hogy minden rendben van-e a súllyával, ha igan, akkor meg szerintem mindegy, hogy mikor.
az utolsó hetekben gyakran bent van nagyobb vezsélben, mert a placenta már nem olyan jó állapotú, és ha hamarabb kint van csökken a szövődmények kockázata.
Ne aggódj! Ilyenkor már teljesen ki vannak fejlődve, már csak híznak.
Nekem a héten lesz, betöltött 39 hetesen. 1 hete az uh-n már 3200g-ra becsülték. A lepény III. fokú, így már nem is látná el annyira a babát.
Mit ne mondjak, már kezdek nagyon parázni és izgulni!
Sok boldogságot és gyors felépülést a császárból!
38+5 hetes kismami
Szia
Nekem mind a három császár vol az első programozott volt mert nagy és faros volt a baba, a második sos fenyegető hegszétvállás miatt a 38. héten, most is programozott volt a betöltött 39.re de a manó megelőzött és a betöltött 36.héten egyszép vasárnapra virradóra beindult és így szintén sos császárom volt egy szép nyári vasárnap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!