Van itt olyan anyuka akinek módosították a szülés dátumát az ultrahang alapján? Mikor szültetek?
Nekem először 3hettel előbbre tippeltek a szülés dátumát.Mondtam a dokinak, hogy higgye el jól mondom amit mondok:-)
3honappal később már átírták a dátumot és utána még kb egy héttel későbbre is tippeltek.
1. Nem varialtak dec.6. Nov 16-an szuletett 37.het (lany)
2. Dec.24. 12.UH-n dec 27. Dec 27-en szuletett (fiu)
3. Majus1 aztan apr.24. 12. UH-n majus 1-et mondtak mar vagom a centit...
5-ös vagyok. Kotottem az ebet a karohoz, hogy mivel augusztus 27.-en keszult a baba (ovulacios teszttel) ezert majus 27.-en fog megszuletni. Azt mondtak hogy jo, engednek egy hetet pluszban. Rossz lett majus 25.-en a ctg, ezert befektettek egy ejszakara(annyi volt a gond, hogy lecsuszott a merofej, es nem erzekelte pici ideig a baba szivhangjat) es aznap ejjel a korhazban 30 perces fajasaim voltak. Reggel mondtam hogy mi van, meg tagulasi verzesem van, erre mondtak h akkor innen egy lepest sem. Burkot repesztettek Ez beporgette az esemenyeket es igy 26.-an megszuletett a lanyom.
Ha nem avatkoznak be meg ennyivel sem, sztem estere vagy masnap reggelre meglett volna a kicsi.(szuleszno szerint is)
Amugy delpesti korhaz. Hivatalosan 41+0 a vegso hatarido ott ha minden oke, de ez korhazankent valtozik.
Nekem módosították +11 nappal.Tudtam h mikor volt ovum,nyugodt voltam h mindig kisebb.
Február 24re voltam kiírva menszi szerint,ezt módosították március 7re méretek szerint.Aztán megszültem március 14én 😂 Szeretett bent lenni a kisasszony!
A babák 12hétig kb egyformán fejlődnek.Ha 12 hétig megvolt a módosítás akkor oké.
Ha 12 hét után módosítottak azt nem tudom mire alapozzák.Van 2.5kg-os meg 5kg-os újszülött is.Nagy a szórás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!