Akiknek az ultrahang szerint a babája idősebb volt, mint a menstruáció szerinti kor azok korábban is szültek, mint 40-42 hét?
A babám fejkörméretét (BPD) elejétől 1-2 héttel többnek számítják és ezen kívül mást is, mint a menstruáció szerinti kor. A súlya is 1-2 hetes eltérést mutat.
Akik hasonlóan jártak, azok korábban szültek? Például 40 hétig mindenképp megszületett a baba? 35 hkm
41+6-ra szültem.
Ennek is köszönhettem, hogy nem indítottak, mert hiába volt az első UH-tól "nagyobb", a menstruáció szerint még lett volna idő, ezért bár befektettek, csak megfigyeltek és nem indítottak.
A ciklusom 7. napján voltunk együtt és a 23-on. Az UH szerint csak a korábbi lehetett, a "hivatalos peteérés" pedig pont a kettő között lett volna...
Kedves kérdező
Én percre pontosan tudom, hogy mikor fogant a baba mégis izgatott vagyok mert nekünk 3 különböző helyen mondták ugyanazt: "A baba több mint 2 héttel nagyobb" (problémamentes terhesség cukros sem vagyok) Így azt mondták, vagy nagy baba lesz, (3,8-4kg) vagy hamarabb érkezik a kiírt napnál.:)Nos így 35 hetesen most már kezd nekem is egyre izgibb lenni :) Minden jót!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!