Mindenki fél a szüléstől?
Nagyon vegyes érzelmeim vannak.
4. Terhességem.
Mind a 3 könnyon gyorsan ment persze fájt!!!
Most egyik pillanatban úgy vagyok hogy gyorsan túl leszek.
Aztán félek,nagyon!
Császár könnyebb lehetne?
Elintézhető?
Szia!
Normális, hogy hangulatingadozásaid vannak, de a baba és a saját érdekedben is azt mondom, hogy ne "intézd el" a császárt, ha nem egészségi oka van. Sokkal jobb a babának hosszú távon, ha természetes úton születik meg, olvass utána. Bátorság, nem lesz semmi baj :-)
Előre nem féltem. Vagyis amikor feljött bennem a félelem, 2. szülésemnél, mikor a vajúdás végén nem fájt semmim. Az elsőnél a kitolás rossz élmény maradt. Olyan típus vagyok, aki igyekszik elnyomni a félelmet. Nem jó, nagy hiba volt, el is kezdtem pánikolni a kitolás előtt, ennek köszönhetően jól el is húzódott.
3 szülés után miért szeretnél császárt?
Nem értem miért akar valaki, 3 könnyű és gyors szülés után császárt??
Nem jobb ott, akkor túlleni rajta??
Köszönöm a válaszaitokat.
1. Fiamnál otthon vajudtam kb 5 órát.
Szülőszobán 40 percet töltöttem.
De a fájdalom akkora volt hogy ordítottam.
2. Fiamnál a vajúdásom egyenlő volt a menstruációs fájdalommal kb 5 órát.
Szülőszobán 30 percet voltam de a kitolás iszonyat fájdalom volt!
3. Fiamnál elfolyt a magzatvíz így a korházban vajúdtam,de nem volt vészes 4 órát.
Nevetgéltem telefonálgattam,aztán jött a kitolás...
Iszonyat fájdalom!
Igaz 10 perc alatt kint volt de leírhatatlan.
Tisztában vagyok vele,hogy a természetes szülés után semmi nem fáj már,mert fél6kor szültem 8kor meg már lenn volgam családdal az udvaron! :D
De na az a fájdalom!
Tudom hogy túl leszek de félek megint azt a nagy fájdalmat átélni.
Tudom hogy a vége a lényeg de most ráparáztam nagyon.
A leírásod alapján a 3 gyerekkel összesen nem volt annyi igazán erős fájdalmad, mint nekem 1-nél, aztán a végén császárom lett.
Szerintem a 4. szinte kipottyan, ezért ne akarj császárt. Túlreagálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!