Iszonyatosan félek a szüléstől. Mit tegyek? De mindenki azzal áll nekem, hogy baromi fájdalmas a szülés, és nem tudom hogy mire is vállalkoztam, és ezzel elrémítenek!
Szia! Én császárral szültem, így nem tudom mennyire fáj a természetes szülés.
Nem féltem a szüléstől, sajna komplikáció miatt császár lett.
Szerintem elég szemétség riogatni egy kismamát.
Mindenféle fájdalom csillapítót kérhetsz, ha természetesen szültem volna kértem volna epidurálist.
Kitartás
Ne hagyd, hogy elijesszenek! :) Nekem is mondta mindenki, hogy milyen iszonyatosan fájdalmas lesz, de ha meglátom a babám, minden elmúlik. Én úgy voltam, hogy lelkiekben felkészültem, hogy életem legfájdalmasabb dolga lesz, gondoltam, ha a legrosszabbra gondolok, már csak jobb jöhet... Igen, tényleg nagyon fájt, de ki lehet bírni, senki nem halt bele a fájdalomba! Koncentrálj a babádra és ne azon agyalj, hogy milyen lesz az a néhány óra. A legtöbb anyának (köztük nekem is) élete legszebb, legcsodálatosabb élménye. A fájdalom tényleg abban a pillanatban elmúlik, ahogy a babád a világra jött. Tehát, ne izgulj, ki fogod bírni, gondolj a babádra és ha elkezdenek ijesztgetni, szólj, hogy hagyják abba! Nem lesz semmi baj, nyugi!
Gyors és könnyű szülést kívánok!
Ez hülyeség, ne foglalkozz senkivel. Úgy csináld ahogy szeretnéd.
Ha úgy vesszük minden fáj, ha egy picit megégeted az ujjad az is.
Ja és szerintem jobban fáj a szülés, mint előtte egy szuri.
Szia
Nekem anyósom nyomta hogy milyen kegyetlen volt az ő szülése stb aztán egyszer megjegyeztem neki hogy annyira borzalmas nem lehetett ha utána szült még egyet
Az tény hogy fáj nagyon fáj én akkor azt mondtam soha többet nem szülök 2 hónap telt el azóta és hát azért már megfordult a fejembe hogy késöbb jöhetne egy kis tesó is
Én az első terhességem elején állandóan epét hánytam,még a víz sem maradt meg bennem.A szülés sokkal "jobb" volt,mint az epegörcsök,és annak legalább értelme volt.
Egyébként meg ahány ember,annyira más a fájdalomtűrőképessége.Minél többet pánikol valaki,annál rosszabb.
Ne halgass senkire.Nekem egy idős koléganőm azt mondta,hogy biztos fog fájni,mert ez természetes,de ha már úgy érzem,hogy ez sok,akkor az azt jelenti,hogy mindjárt itt a baba. És igaza volt.
Engem is riogattak volna, ha hagyom. Sosem szültem, nem tudom, mitől kellene félnem.
Azzal tisztában vagyok, hogy fájni fog, de nem ez a lényeg, hanem az, hogy célja van a fájdalomnak és el lehet viselni.
Ott lesz a párom, a dokim, akiben megbízunk, ugyan mi baj lehetne? Utána kicsit lehet kellemetlen a regenerálódás, de az is elmúlik.
Ha eddig nem féltél, ne kezdd el!
Reálisan gondold végig, készülj fel rá tudatosan, mert szerintem minden az agyban dől el. Remélem beválik, még egy-két hét és kiderül! (38+3 hetes vagyok)
Te hány hetes vagy? (nem rémlik, hogy olvastam volna)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!