Mert aki még nem szült,rémisztgetik a jobbnál jobb sztorikkal. na meg gondolom terhesség alatt itt a netet nézeget szülés videókat és azok biz borzalmasan jönnek le...
Én pl. nem féltem szüléstől, és 2óra alatt szültem meg!!!
Viszont ha adj isten ég egyszer kismama leszek,már tudom mitől kell félni :)))
Azért nem adják őket ingyen...sajna!
2009. jan. 19. 21:09
2/23 anonim válasza:
Én ugyan nem vagyok még terhed, de abszolút nem félek tőle. Talán azért, mert megállapítottak, hogy mensesnél nekem méhösszehúzódásaim vannak, ez állítólag ritka, én nem tudom, csak azt, hogy nagyon fáj. Tehát én minden hónapban a falat kaparom (bár a szülés nyilván nehezebb), de annak legalább lesz eredménye az én hőn áhított, szeretett kisbabám.
2009. jan. 19. 21:11
3/23 anonim válasza:
Mert a hallott sztorik alapján, ilyen fájdalmat nő még nem élt át. S az ismeretlentől egyébként is tart az ember, főként, ha azt mondják, hogy igen, ez lesz életed legfájdalmasabb eseménye.
Miért? Nem az?
2009. jan. 19. 21:33
4/23 anonim válasza:
Már megint egy provokatív kérdés. Talán azért mert veled és velem ellentétben ők még nem szültek csak készülnek rá. És amit nem ismerünk attól ugye azért tartunk. Amúgy nincs olyan aki nem fél tőle csak se magának se másnak nem meri bevallani. Így utólag meg már könnyen beszélsz. Igen túl lehet lenni rajta, de nekem például még a dokim szerint is durva szülésem volt. Úgyhogy ne verd annyira a melled csak mert te már túl vagy rajta.
2009. jan. 19. 21:35
5/23 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz. 39hetes vagyok, első baba. Azért az túlzás, hogy félnék, mert már nagyon várom, de persze azért tartok tőle. Ott így még nem fájt soha semmi, ezért nem tudom elképzelni, hogy milyen lesz. Biztos fájdalmas, de ennél többet nem tudok róla. Azt tudom, hogy ez csak egy nap lesz az életemből és utána nagyon jó lesz, próbálok így gondolni rá!
2009. jan. 19. 21:46
6/23 anonim válasza:
Szia!Már a gondolattól is rosszul lettem,hogy szülés,mikor terhes voltam.Én is össze vissza olvastam mindenfélét a neten és a végén bepánikoltam.
1hós baba anyukája
2009. jan. 19. 21:47
7/23 anonim válasza:
Bepánikoltál? Szülésnél, vagy még előtte? És végül milyen lett a szülés?
2009. jan. 19. 21:52
8/23 anonim válasza:
Bocsi, én egyáltalán nem féltem a szüléstől! Fájdalom??? Vele jár.
Hagytam, hogy megtörténjen velem ez a csoda, és pár nap múlva ismét meg fog történni:)!!!!
Mindenkinek más az ingerküszöbe, azért ezt ne felejtsük el!
Annál rosszabb, minél többet aggódunk előre. Minek?
2009. jan. 19. 21:52
9/23 anonim válasza:
Félnek, mert még nem probálták, tehát egyrészt az ismeretlentol, meg mások elbeszélései alapján. Nekem már van egy babám, féltem vele is nagyon, mivel nem nagyon bírom a fájdalmat. Mikor odakerultem,tapasztaltam, hogy tényleg nem piskóta, és végul meg kellett császározni. Komplikációk nélkul épultem fel nagyon hamar, de mégis, eros félsz van bennem a kovetkezo szuléstol is, most már azért, mert tudom milyen...amúgy ilyen izgulos típus vagyok, ez is kozrejátszodhat. Lehet, hogy egy természetes dolog, de az is természetes, hogy nem vagyunk egyformák és mindenki másként éli meg. Azt pedig nem tudom elhinni, hogy valakinek tényleg "meg se kottyant".
2009. jan. 19. 22:12
10/23 anonim válasza:
Nem a szüléstől félek, hanem az ismeretlentől. Ha csak egyféle változatot ismernénk, mi kismamák, akkor arra fel lehetne készülni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!