Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nyugodjak meg? 2 napom van a...

Nyugodjak meg? 2 napom van a szülésig de szerintem hamar érkezik a baba. Előfordult már veletek?

Figyelt kérdés
A férjem csak 2 hét múlva tud haza jönni,külföldön dolgozik.. nem engedték el.. Annyira félek egyedül leszek, és nem lesz ott a pici születésénél..:'( Annyira rossz félek is első baba.. Köszönöm a válaszokat. 24N
2010. aug. 5. 18:20
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
55%
Szia! Jajj nyugalom semmi baj :) Hidd el, nem olyan jó dolog az az apás, régen volt, hogy a folyosóról is fel kellett mosni az apukákat, pedig nem láttak semmit :D Megszületik a babád és a férjed máris telefonálhat a kisbabával :):) Utána ha hazajön micsoda boldogság lesz, csak erre gondolj :) Nyugi, ezzel nem romlik el semmi, az élmény sem és az apa baba kapcsolat sem, régen amikor kötelező katonaság volt, akkor is voltak apukák és babák :) Semmi baj nincs, könnyű szülést neked :)
2010. aug. 5. 18:22
 2/20 anonim ***** válasza:
55%

anyukád, testvéred, barátnőd??

ha a baba jönni akar, jönni is fog, aztán majd jön a papája is!!!

könnyű szülést! :)

2010. aug. 5. 18:27
 3/20 anonim ***** válasza:
39%
A szülésnél az a fontos,hogy legyen veled orvos és a többi személyzet. Semmivel sem lenne könnyeb,ha a párod vagy akárki más is ott van. Ezt csak újabban hiszik a kismamák. Sok boldogságot a kicsihez.
2010. aug. 5. 18:29
 4/20 anonim ***** válasza:
81%
Biztosan nagyon rossz így,de vígasztaljon az,hogy nemsokára jön a baba és 2 hét múlva már háromasban lehettek! Ne félj,nem lesz semmi baj! Sok boldogságot a picihez! No meg könnyű szülést neked! :)
2010. aug. 5. 18:34
 5/20 anonim ***** válasza:
86%

úgy érzem,hogy semmi olyat nem írhatnék,ami tényleg megvigasztalna a párod távollétét illetően.

Sajnálom,hogy így alakult.

Viszont tanácsolni tudnék pár dolgot

Nagyon tudatosan koncentrálj arra,hogy ez a szülés a párod nélkül fog sajnos történni, de minden rendben és gyorsan fog menni.

És milyen boldogan fogod hívni,amikor már ott tartod a picit a karodban.

Ugyanis,ha nagyon félsz emiatt a kialakult helyzettől,hogy a párod nélkül szülsz stb.. az tudat alatt nehezíti a szülést-tágulást.

Agyban el kell tudni engedni a babát.

Ha nagyon befordulsz ettől a helyzettől akkor nehezebb szülésre számíthatsz szerintem.

Sok sikert és fel a fejjel!!!

2010. aug. 5. 19:19
 6/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a szép szavakat kezdek megnyugodni.
2010. aug. 5. 19:30
 7/20 anonim ***** válasza:
50%

A barátnőmmel ugyan ez volt, én voltam benn vele szülésnél, nagyon klassz volt, főleg, hogy nem nekem fájt:-)

Szóval azért valakit kérj meg,ha nem szeretnél egyedül lenni

2010. aug. 5. 20:18
 8/20 anonim ***** válasza:
42%
Szia. Először én is azt akartam, hogy a párom bent legyen a szülésnél, de rá hagytam a döntést. Ő azt mondta hogy nem akar bent lenni, mert ha valami baj történik akkor ő csak útban lenne és hátráltatná a dolgokat. Így beletörődtem. Amikor elkezdett szivárogni a magzatvíz és bementünk a kórházba akkor már tudtam hogy jobb is hogy nem jött be velem mert így 1000000%-ig csak magamra és a babára tudtam koncentrálni. A szülésznő meg is jegyezte hogy jó döntés volt hogy nem jött be a párom. Nagyon sok orvos és szülésznő nem igazán díjjazza hogy bent van az apuka.
2010. aug. 5. 21:08
 9/20 anonim ***** válasza:
27%
Utolsó igazad van, én is szülésznő leszek, még tanulok, és én sem vagyok apás szülés párti. Mamám is szülésznő, nálunk a kórházban meg sem engedték. Nem véletlen. Nem olyan jó dolog ez, mint ahogy sokan hiszik.
2010. aug. 5. 21:23
 10/20 anonim ***** válasza:
79%

Sok Anyukat megnyugtat ha bent lehet a parja.Mint ahogy engem is.De ha van baratno,Nagymama vagy valaki aki meletted tud lenni az is nagyon jo.

A szulesznonek meg uzenem senkit nem erdekel hogy mit gondolnak az Apukakrol,ugyanis nem a szuleszno szul hanem a kismama.3 szules alatt talalkoztam egy par szulesznovel,es ha a parom nincs melettem lehet meg bunkobbak lettek volna,igy legalabb viselkedtek valahogy.

Az orvosoknak, novereknek,apoloknak szemleletet kene valltani.NEM A BETEG VAN ERTUK,HANEM OK VANNAK A BETEGERT!!!

Ezt jo lenne minden muszak elott letisztazni.

Kockafeju gondolkodas

2010. aug. 6. 07:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!