Nyugodjak meg? 2 napom van a szülésig de szerintem hamar érkezik a baba. Előfordult már veletek?
anyukád, testvéred, barátnőd??
ha a baba jönni akar, jönni is fog, aztán majd jön a papája is!!!
könnyű szülést! :)
úgy érzem,hogy semmi olyat nem írhatnék,ami tényleg megvigasztalna a párod távollétét illetően.
Sajnálom,hogy így alakult.
Viszont tanácsolni tudnék pár dolgot
Nagyon tudatosan koncentrálj arra,hogy ez a szülés a párod nélkül fog sajnos történni, de minden rendben és gyorsan fog menni.
És milyen boldogan fogod hívni,amikor már ott tartod a picit a karodban.
Ugyanis,ha nagyon félsz emiatt a kialakult helyzettől,hogy a párod nélkül szülsz stb.. az tudat alatt nehezíti a szülést-tágulást.
Agyban el kell tudni engedni a babát.
Ha nagyon befordulsz ettől a helyzettől akkor nehezebb szülésre számíthatsz szerintem.
Sok sikert és fel a fejjel!!!
A barátnőmmel ugyan ez volt, én voltam benn vele szülésnél, nagyon klassz volt, főleg, hogy nem nekem fájt:-)
Szóval azért valakit kérj meg,ha nem szeretnél egyedül lenni
Sok Anyukat megnyugtat ha bent lehet a parja.Mint ahogy engem is.De ha van baratno,Nagymama vagy valaki aki meletted tud lenni az is nagyon jo.
A szulesznonek meg uzenem senkit nem erdekel hogy mit gondolnak az Apukakrol,ugyanis nem a szuleszno szul hanem a kismama.3 szules alatt talalkoztam egy par szulesznovel,es ha a parom nincs melettem lehet meg bunkobbak lettek volna,igy legalabb viselkedtek valahogy.
Az orvosoknak, novereknek,apoloknak szemleletet kene valltani.NEM A BETEG VAN ERTUK,HANEM OK VANNAK A BETEGERT!!!
Ezt jo lenne minden muszak elott letisztazni.
Kockafeju gondolkodas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!