Nyugodjak meg? 2 napom van a szülésig de szerintem hamar érkezik a baba. Előfordult már veletek?
21,23-as,légyszives ne legyél már szülésznő,semmi szükség az ilyen gondolkodású emberkékre a szülőszobán!!
Mi az,hogy a ti kórházatokban meg sem engedik????Törvény irja elő,hogy a szülésnél jelen lehet a kismamával,egy általa választott személy!Vagy ha ott van mondjuk egy apuka,akkor viselkedni kell,nem lehet szemétkedni?Olvasd át még egyszer A betegek jogai cimű fejezetet,mutasd meg Anyukádnak is,te meg jobban jársz ha elmész kapálni!
Egyett értek az elüttem szólóval.Szerintem nagy segítség ha bent van az apuka legalább csak vajúdásnál.Az az apuka nem foglal semmi helyet a kismama fejénél de gondolom a kedves szülésznőnek tanuló még nem szült,de akkor te se enged majd be a párod.
A kérdezőnek:én is így vagyok most a párom kint van ma jön haza ilyenkor imátkozom hogy most jöjjön a baba amíg itthon van.Megy is vissza vasárnap.De majd csak túl leszünk rajta így vagy úgy.Könnyü szülést.Majd értesíts minket hogy milyen szülésed volt.
nem tudom, mit pattog a 09:12-es! Lehet, hogy a válaszoló szülésznő nem magyarországi! Nálunk Romániában például tényleg nem engedik az apás szülést!
Kedves kérdező! Csak azért vagy betojva, mert első baba, és a szülőszobán rajtad kívül - beleértve a babát is :) - mindenki jobban tudja, mit kell csinálni, és félsz az ismeretlentől. Én nem is akartam volna, hogy bent legyen a párom, ha lehetett volna sem. És mégis élek!
Mindíg csak 1 lépésre gondolj: Most fáj, most mentőt kell hívni, jaj, hol van a csomagom, jaj, mibe öltözzek, stb. Ha mindíg csak egy lépésen gondolkozol, akkor sokkal könnyebben túl leszel az egészen, mintha azon parázol, hogy most a párod nincs veled. Sajnos hiába félsz, ő attól még nem lesz itthon, csak magadat stresszeled vele. Szóval nyugi. Az a baba úgyis ki fog bújni, akár félsz, akár nem:)))))))))))))
A válasz megírásának időpontja: ma 13:04
Igazad van, én nem vagyok már egy csitri lány és igenis szóltam a férjemnek, hogy jöjjön és igen jó volt, hogy ott volt. Nem azért volt rá szükségem, hogy fogja a kezem, hanem azért, hogy ne bunkózzanak és igen, ha nincs ott a férjem a gyerekem ott hallt volna meg bennem 3 orvos és 2 szülésznő mellett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!