Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek ciki 30 alatt...

Szerintetek ciki 30 alatt (tudatosan) gyereket vállalni?

Figyelt kérdés

Én 20 éves vagyok és ha azt mondom, hogy úgy 7-8 év múlva szeretnék apuka lenni értetlenül néznek rám.

A lány osztálytársaim azt mondják, hogy 35 alatt ők biztos nem akarnak, már ha egyáltalán akarnak.

Ugye megy a klasszikus "élni akarok, utazni, tanulni, élvezni, hogy fiatalos vagyok stb." duma.

Egyrészt, én nem hinném, hogy a kettő kizárja egymást. Másrészt, 25 évesen neked mért az az első, hogy bulizz, pasizgass meg elverd a pénzed?

2018. ápr. 3. 00:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem ciki. Ahogy az sem, ha valaki 25 évesen bulizni akar még.
2018. ápr. 3. 10:21
 12/18 anonim ***** válasza:
23%

"En 28 evesen tervezem az elsot, a ferjem akkor meg csak 26 lesz. Nekunk igy a megfelelo, tobbet tervezunk, 35 felett pedig mar nem akarok szulni, igy kenyelmesen belefer az idobe a 2-3"

Ezt ne vedd olyan biztosra azert 6-os... En 28 evesen szultem az elsot, ugyanigy gondoltam hogy 35-ig belefer a 3 gyerek. Igenam, de a korulmrnyek valtoztak, amire egyikunk sem szamitott. Most 36 vagyok, 2 gyerekunk van, es mar nem tervezunk tobbet. Orultem volns ha annyira jol osszejott volna minden hogy " kenyelmesen beleferjen" a 3. De nem igy lett.

Kerdezo, szerintem egyaltalan nem ciki, nem vagy tul fiatal hozza. Az en ferjem pl vilag eleteben apa akart lenni, de csak 29 volt mikor megismerkedtunk.

2018. ápr. 3. 10:36
 13/18 anonim ***** válasza:
25%
Mint irtam, 2-3, ami kettot, vagy harmat jelent. A halalon kivul mast nem veszek biztosra, de engedd mar meg nekem, hogy tervezzek, mint latod, azt is ovatosan teszem.
2018. ápr. 3. 11:03
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Ha kiélted magad,összeszedted a kellő êlettapasztalatot ami egy csalàdalapítàshoz szükséges,akkor mindegy hàny éves vagy.
2018. ápr. 3. 14:18
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem ciki! 26 évesek vagyunk a férjemmel, mindenünk megvan, jól keresünk, már várjuk, hogy jöjjön a gólya!
2018. ápr. 3. 16:19
 16/18 anonim ***** válasza:

27 voltam a lányunk születésekor, a férjem másfél évvel fiatalabb, mint én. Van olyan típusú férfi, aki fiatal kora óta családot akar, ahogy ilyen nő is van. Na ő ilyen férfi, mindig szeretett volna hamar családot, ha úgy jön össze az élet. Úgy jött össze. A lányunk már 3 éves, most tervezzük a kistesót. Nagyon jó férj, nagyon jó apuka, boldog a családunk.

Amúgy ez nem jelenti azt, hogy nem éltünk eleget. 20-21 évesen jöttünk össze együtt is nagyon sokat buliztunk, fesztiváloztunk 5-6 évig, aktívan éltünk, de pont elég volt. Most se jár el mellőlünk, egy hónapban egyszer sörözik a haverjaival, nekem is van kéthavonta egy csajos estém, ennyi elég nekünk.

Pénzügyileg mi simán jók voltunk, ő 6 éve dolgozott (nem diplomás), én csak 4 éve, mert én szereztem diplomát. Egyébként a lányunk születése óta is előrébb jutottunk mindketten (én is dolgozom itthonról szinte születése óta).

Nem éreztük se cikinek, se korainak, mások véleményét meg leszartuk. Teljesen jó így nekünk, boldog család vagyunk.

2018. ápr. 3. 20:03
 17/18 anonim ***** válasza:
87%
Inkább az a ciki, hogy sokszor a 40 éves (lassan nagymamakor) érzi magát fiatal, friss elsőbabás pipinek és ez egyre normálisabb... Miközben lehet, hogy már csak 10-20 évet él. Agyrém. Nem sértegetésnek szánom, de borzasztó, hogyan néz némelyik ember a fiatal családosokra. Még úgy is, ha adott hozzá mindened. Ó, az a legjobb! :D Akkor azért átkoznak el. :D Tudod, akkor leszel családérett, ha ezeket leszarod és magad döntesz.
2018. ápr. 3. 22:31
 18/18 anonim ***** válasza:
85%
Ja, még valami: A "kiéled magadat" felfogással van a baj. Ilyen ugyanis nincs. Ezért van annyi válás. Én nagyon boldog vagyok, hogy a férjemmel minket elkerült ez a degenerált berögződés. Az ilyen családoknál vannak a félrelépések, mert pl. az egyik megszűnt nő/férfi lenni vagy ellaposodtak a szürke mindennapokban.
2018. ápr. 3. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!