Aki tudatosan készült a szülésre, hogyan élte meg azt?
Én is próbálok rá tudatosan készülni, beszélgetek a babával, férjemmel, hogy majd miben tud segíteni, nem stresszelek, sokat olvastam. Tudom, hogy jelenleg elképzelhetetlen mekkora fájdalmaim lesznek, szülési tervem van, választott orvos stb.
Egy kolléganőm is hasonló módon készült a szülésre és neki is álomszülése volt. Azt mondta az iszonyat fájdalom mellett ő ezerszer átélné a szülést annyira örömteli volt. Szerintem érdemes rákészülni, mert azok az ismerőseim akik úgy mentek, hogy lesz ami lesz, azoknak rossz élmény volt nagyon.
Kedves #5-ös!
Hasonlóan gondolom, mint Te- bár nekem nincs orvosom. Mikorra várod? ☺
Kedves #7-es!
Gratulálok!!! ☺ Remelem nekem is hasonló lesz.. ☺ ezeket én is szoktam mantrázni már a várandósság eleje óta, hiszem, hogy könnyen fog alakulni nekünk is ☺ 37 hetes kismama ☺
Koszonjuk ☺☺
Nagyon szoritok Nektek , ugyesek lesztek meglatod! Legszebb elmeny a vilagon! Ujra es ujra atelnem! ☺ Azert nem mindennap. 😀 De fantasztikus volt! Amikor Rad teszik a pici Életet hallod a kis szuszogasat erzed finom , puha bore illatat leirhatatlan en elsirtam magam.
Remelem irsz majd , hogy milyen volt a szules! ☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!