Fészekrakó ösztön mennyire tipikus jel a szülésre ill akinek ez megvolrt mikor indult meg a szülés?
Azon a napon amikor elment a magzatnal,délelőtt kimostam újra az összes babaruhát, rendezkedtem.
Felhívtam utána a hugomat, hogy készüljön, mert ma szülni megyünk.
Este elfolyt a magzatvíz. :)
Kérdésedre válaszolva: van benne valami. ;)
Bennem tuti nincs, nekem mindig is nyűg volt a házimunka minden fajtája. Persze megcsinálom, mert muszáj.
Most van átrendezés, selejtezés, pakolás, mosás - de simán meglennék nélküle, és csinálnék helyette valami kreatívabbat.
Pedig azt hittem, van valami köze hozzá :(
Én az emúlt időben voltam legatyásodva, de mi, mintha kicseréltek volna: minden helység minden polca, a kapott ruhákat is átmostam, átvasltam, méret, típus szt válogattam (pedig mindenki ezzel nyúzott és sokáig semmi kedvem nem volt hozzá)szőnyeg, padlófelmosás..két napig pedig azt hittem, meghalok, úgy ment a hasam és fájt a fejem ma meg még most se akarnám abbahagyni a munkát, csak a férjem alszik. Holnap leszek 40 hetes :)
És a két napon túl még pár ilyen hét volt, mikor csak voltam és a munkát meg összecsaptam :/
De ezek szerint akk ne reménykedjek :D
Nálam annyira hogy mikor elkezdett szivárogni a magzatvíz 38+5 naposan nemhogy a bőrönd nem volt bepakolva, de még csak nem is volt kifestve a szoba.. Babaágy lapra szerelve, volt 1 csomag törlőkendőnk, pár új body, egy babakocsi, hordozó és egy kád 50km-re tőlünk... Nem siettem el semmit 😹
Kaptunk 2 nagy csomag kölcsön ruhát, amíg a kórházban voltunk anyukám mosta és vasalta ki nekünk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!