Hogy kell felkérni a szülésznőt a szülésre?
Lehet, hogy sokan "gyagyásnak" néznek a kérdés miatt. De fogalmam sincs, hogy hogy lehetne ezt megfogalmazni.
Írásban tudok vele csak kommunikálni egyenlőre (email címem van, telefonszámom nincs hozzá).
Én is facebookon kértem fel mert telószámom nem volt.
Megírtam hány hetes terhes vagyok, és hogy úgy ajánlotta XY, és szeretném ha ő lenne a szülésznőm, mikor tudunk találkozni.
Amúgy 30. héten találkoztunk és akkor bemutatta a szülészetet és egyeztettünk minden adatot.
Nekem a fogadott orvosom ajánlotta. Megadta a telefonszámát és én felhívtam. Elmondtam neki a lényeget magunkról, és mondta, - mivel messze lakunk -, amikor legközelebb megyek vizsgálatra a kórházba, akkor keressem meg és személyesen is tudunk találkozni.
(Azért kellett felfogadni, mert nem abba a kórházba tartoztam, ahol szülni akartam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!