Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » "Ha meg akarod kívánni az...

"Ha meg akarod kívánni az asszonyt később is, ne menj be a szülésre. " Férfiak, ez valóban így van?

Figyelt kérdés
Párom nemrég ezzel jött haza, hogy a munkatársai rászálltak erre a témára, és rémtörténeteket meséltek neki a szülés élményeikről. Férfiakról van szó, én vagyok a barátnő, még teherbe sem estem, csak próbálkozunk, nem tudom hogy jött fel ez a dolog köztük. Most látom rajta, hogy nagy hatással volt rá a beszélgetés, és már nem hajlik az apás szülés felé. Pedig a tervek között eddig egyértelműen ez szerepelt, hogy ha törik ha szakad ott lesz velem, hiszen amúgy pánikolok mindenféle kórházi, orvosi dologtól. De ha ez valóban ennyire kiábrándító egy férfinak, akkor inkább szenvedek egyedül a félelmeimmel, minthogy erőltessem és a baba születése után megromoljon a kapcsolatunk.
2018. márc. 27. 17:33
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
73%

Én mondjuk nő vagyok, de ismerek orvos apukát, aki bizony nme tudott többé szexuálisan közeledni a feleségéhez és válás lett a vége, míg az én teljesen átlagos férfi férjem (értsd: nem bírja a kórházat, nem megy magától soha orvoshoz, még a gyerekek lázát sem bírja megmérni végélben) simán végigasszisztálta mindkét szülésemet, a másodikat ráadásul szemből, és nem okoz semmi gondot neki.

Szerintem az egész attól függ, hogy mennyire képes a lénye legmélyén elfogadni, hogy a női test ezen részeinek a vérzés, tágulás, stb. ugyanolyna élettani tulajdonságai és feladatai, mint a nemi örömszerzés és -átélés.

Jobb tisztában lenni azzal, hogy ha a szüléstől undorodik, akkor akár az is elvehei a kedvét később a szextől, hogy csak elképzeli, milyenné váltak a nemi szerveid szülés közben, nem is kell átélnie a látványt (és persze amit elképzel, sokkal rosszabb, mint a valóság).

ha meg simán el tudja fogadni, akkor mindegy, mit lát, 6 hét múlva nem az fog a fejében járni.

HA maga a látvány lenne kiábrándító vagy undort keltő, akkor a gyerekei fejé sem puszilná meg soha, mert azokat is csuromvéresen látná szüléskor.

2018. márc. 27. 22:47
 22/33 anonim ***** válasza:
34%
Ismerős bent volt két gyereknél aztán rajott hogy meleg...és ez komolyan megtortent..de nyilván nem most talalta ki, csak ez volt az utolsó csepp..
2018. márc. 27. 23:21
 23/33 anonim ***** válasza:
55%
Nem az utolsó csepp volt. Gyáva volt és talált végre kifogást. Egy újabb gerinces ember...
2018. márc. 28. 00:08
 24/33 anonim ***** válasza:
51%
Na, pont az ilyen "szánalmas az a férfi" hozzáállású 'nők' miatt nem számolnak be a ffiak egymásnak, hanem cukormáz meg rózsaszín köd a beszámoló...
2018. márc. 28. 01:00
 25/33 anonim ***** válasza:
83%
A férjem nem akar bent lenni majd a szülésnél, és nem erőltetem. Mindenkinek szíve joga eldönteni mennyit bír, és ezért nem kell lenézni a férfiakat.
2018. márc. 28. 06:38
 26/33 anonim ***** válasza:
64%
Elég puding, aki ennyit se bír. A nő csinálja végig, ő meg egy széken ülve a kezét se képes fogni. Kemény, erős támasz...
2018. márc. 28. 07:48
 27/33 anonim ***** válasza:
20%
Baromság! Semmi medzarszek nincs! Nekem volt szulesfotosom aki fotozott es videozott is. Tobbezerszer vegigneztuk mar a szuleseinket gyerekekkel egyutt. Mist aprilisban szulok arra is jon fotis. Igy nem a ferjem kattintgat csak velem tud foglalkozni. :)
2018. márc. 28. 08:45
 28/33 anonim ***** válasza:
69%
Gondolom facebookon, instagrammon is megosztottad. Gáz vagy!
2018. márc. 28. 09:06
 29/33 anonim ***** válasza:
A férjem nem bírja a vért egyáltalán. Így mondtam Neki, hogy teljesen rábízom, hogy be akar-e jönni. Számára evidens volt, hogy bejön. A lábam közé állt amikor jött ki a kislányunk és ismételgette a doki/szülésznő utasításait. A köldökzsinórt is elvágta, mondta, hogy olyan, mint a malac farka:), majd a méhlepénynél mondta, hogy az meg olyan, mint egy máj:). Utána mikor már itthon voltunk kérdeztem, hogy nem undorodott-e úgy az egész látványtól meg én a végen sokat kiabáltam, nagyon nem bírtam a fájdalmat és ordítottam. Azt mondta dehogy, ez teljesen más, hatalmas élmény volt Neki. Még elemezte is, hogy a szülésznő valami olajjal kenegette a gátamat, hogy ne kelljen gátmetszést csinálni. Az egyik barátját Ő győzte meg, hogy menjen be a gyerekük szülésére. Semmi gond a szexuáis életünkkel szerencsére. Októberben pedig születik a Tesó. Még nyilván nem beszéltünk a szülésről, de már viccelődött, hogy ne aggódjak ha itthon beindul már le tudja vezetni:D. Szerintem ha majd terhes leszel átgondolja az egészet, egészen más kesz, ha valóban ott van a babátok a pocakodban! Viszont ha nem szeretne majd továbbra se bemenni ne erőltesd, nehogy rosszul süljön el a dolog!
2018. márc. 28. 13:38
 30/33 anonim ***** válasza:
75%

Az én férjem nem bírja a vért, hozzáteszem én se, a saját vérem látványától is elájulok. Ő mondta, hogy nem szeretne ott lenni, vagy ha én ragaszkodok hozzá, akkor bejön, de maximum a fejemet fogja nézni.

Emiatt én nem erőltettem, bár sokat nem fogtam fel a saját szülésemből, de nekem sokkolóan véres és undorító volt, pedig sok videót néztem felkészülésképp. A fiam miatt nagyon boldog vagyok, de őszintén bevallom, hogy életem vezető legszörnyűbb élménye volt a szülés. Tesótól is ezért vonakodok, nem azért, mert megváltozott a nemi életünk.

2018. márc. 29. 19:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!