Az ÁEK-ban (Volt MÁV kórház) úgy hallottam van lehetőség alternítív szülésre. Ez valóban így van?
Figyelt kérdés
Amennyiben igen, az alternatív szobáért kell plusz pénzt fizetni? Vagy egyáltalán hogy működik a dolog?2009. ápr. 6. 08:56
1/2 anonim válasza:
Szia! Az áprilisi Kismama magazinban olvastam erről, a főorvosuk szerint lehetőség van, de senki nem akar élni vele. Az ott szült kismamák szerint meg a lehetőséget nem is ajánlják fel nekik, ezért nem él vele senki. Talán a cikk hoz némi változást a hozzáállásban. Ha tudod, vedd meg, olvasd el!
üdv 24hetes km
2/2 anonim válasza:
Szia!
Én ott szültem februárban, nekem sem ajánlották fel de mindegyik szobában van rá lehetőség nem kell érte fizetni.
Nem is akartam vele élni egyébként de megkérdeztem a szülésznőt, hogy sokan használják-e a kádat, labdát, kötelet stb...azt mondta, hogy a labdát szokták de ritkán.
Különben csak vajúdni lehet alternatívan, szülni nem. Akkor már felfektetnek mindenképp az ágyra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!