Az ÁEK-ban (Volt MÁV kórház) úgy hallottam van lehetőség alternítív szülésre. Ez valóban így van?
Gondolom az alternatív szobánál arra gondolsz, hogy egyedül lennél egy "panzió-szerű" szobában?
Van ilyen szoba az ÁEKban, de az csak biztosítással rendelkezők részére van fenntartva.
Én is ott szültem, de ha nem haragszol, hogy ezt mondom, jobb, ha közös szobában vagy a többiekkel.
Szülés előtt én is szerettem volna külön szobát, de utólag örülök, hogy nem úgy alakult, mert így tudtam kérdezősködni a sorstársaktól:)!
Mit értesz alternatív szülés alatt?
Üdv
Első vagyok.
Akkor félreértettelek:)!
Nem kell fizetni a szobákért, ott ilyen a szülőszoba. van bennük kád, bordásfal, sarokágy, meg ilyesmik.
Egyébként szokott lenni időnként( talán hetente), olyan nap amikor lehet menni szülőszoba látogatásra, olyankor körbevezet egy szülésznő, kérdéseket lehet feltenni.
Egyébként nekem csak jó élményeim voltak ott, szívesen szülnék ott még egyszer.
Könnyű szülést, üdv: Dóri
Azt hie
Szia!
Egy alternatív szülőszoba van csak, ahol van kád is meg ilyesmi, és ha ott szeretnél szülni akkor ERŐSZAKOSAN kell kérned, mert szeretik ezt elfelejteni az ott dologzók. Egyébként tényleg benne van az áprilisi kismamában, és tényleg nem jók a vélemények, én speciel ott szültem (nem az alternatívban, mert császáros voltam) és én is negatív véleménnyel vagyok róla több más dolog miatt is... Remélem Te a pozitívak táborát gyarapítod majd!
Könnyű szülést!
3 hós fiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!