Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Az ÁEK-ban (Volt MÁV kórház)...

Az ÁEK-ban (Volt MÁV kórház) úgy hallottam van lehetőség alternítív szülésre. Ez valóban így van?

Figyelt kérdés
Amennyiben igen, az alternatív szobáért kell plusz pénzt fizetni? Vagy egyáltalán hogy működik a dolog?
2009. ápr. 3. 10:41
 1/6 anonim ***** válasza:

Gondolom az alternatív szobánál arra gondolsz, hogy egyedül lennél egy "panzió-szerű" szobában?

Van ilyen szoba az ÁEKban, de az csak biztosítással rendelkezők részére van fenntartva.

Én is ott szültem, de ha nem haragszol, hogy ezt mondom, jobb, ha közös szobában vagy a többiekkel.

Szülés előtt én is szerettem volna külön szobát, de utólag örülök, hogy nem úgy alakult, mert így tudtam kérdezősködni a sorstársaktól:)!

Mit értesz alternatív szülés alatt?

Üdv

2009. ápr. 5. 16:23
 2/6 A kérdező kommentje:
Alternatív szülés, szülőszoba alatt nem az egy ágyasat értem! :) Nem is szeretnék egyedül lenni, nem tartom jó dolognak. Alternatív szülésre, arra gondoltam, hogy kád, vízben víjúdás, labda, stb. Tehát nem a hagyományos, ágyhoz kötött módszert. :)
2009. ápr. 6. 08:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Az áprilisi Kismama újságban van egy pár olvasói levél erről a kórházról, nem valami jókat írnak...
2009. ápr. 8. 09:31
 4/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Akkor félreértettelek:)!

Nem kell fizetni a szobákért, ott ilyen a szülőszoba. van bennük kád, bordásfal, sarokágy, meg ilyesmik.

Egyébként szokott lenni időnként( talán hetente), olyan nap amikor lehet menni szülőszoba látogatásra, olyankor körbevezet egy szülésznő, kérdéseket lehet feltenni.

Egyébként nekem csak jó élményeim voltak ott, szívesen szülnék ott még egyszer.

Könnyű szülést, üdv: Dóri

Azt hie

2009. ápr. 8. 10:36
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Egy alternatív szülőszoba van csak, ahol van kád is meg ilyesmi, és ha ott szeretnél szülni akkor ERŐSZAKOSAN kell kérned, mert szeretik ezt elfelejteni az ott dologzók. Egyébként tényleg benne van az áprilisi kismamában, és tényleg nem jók a vélemények, én speciel ott szültem (nem az alternatívban, mert császáros voltam) és én is negatív véleménnyel vagyok róla több más dolog miatt is... Remélem Te a pozitívak táborát gyarapítod majd!

Könnyű szülést!

3 hós fiú anyukája

2009. ápr. 8. 19:07
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen, most én is olvastam a Kismamában a cikkeket és sajnos eléggé elszomorodtam, mert eddig elég jókat hallottam a kórházról és a szülészetről. Valóban ennyire "barbár" módszerek működnek, ami a baba gondozást illeti? :( Amugy sem lennének extra igényeim, de szeretném megkönnyíteni mindkettőnknek az elős órákat és azok a beszámolók, nem hallatszottak valami jól.... :(
2009. ápr. 9. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!