Ismertek olyan praktikákat ami beindíthatja a szülést? Milyen tapasztalataitok vannak a beindítással kapcsolatban?
A fejed tetejére is állhatsz, ha nem akar jönni a baba, nem fog.
Nincsenek ilyen praktikák. Ha a baba "késznek" érzi magát, akkor meg fog indulni a szülés, amennyiben ennek valami gátja van, akkor pedig marad az indítás. Egyébként ahol én szültem, ott meg sem fordult az orvosok fejében, hogy valakit ilyenkor indítsanak. A 40. héten befektetik a kismamát és a 42. hétnél előbb, ha nincs gond, tehát tiszta a magzatvíz és nincs semmi gond, akkor addig nem indítanak, hanem megvárják, hogy természetesen beinduljon a szülés, hisz ugye +, - 2 hét benne van a pakliban a fogantatásnál.
Nekem a másodikat indították oxitocinnal, nem volt semmi gáz, pedig én is nagyon féltem, mert rengeteg rossz élményt olvastam róla.
A baba akkor indul magától amikor akar, ha valakinek sikerül is "beindítni" honnan tudja, hogy anélkül nem indult volna el akkor alapból is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!