SZerintetek a fahej beindithatja a szulest?
Nem. A házi praktikák, legalábbis azok, amelyek természetes, de nem veszélyes módon a vérbőség fokozására alapulnak, csak akkor segítik elő a szülés megindulását, ha annak már amúgy is ideje lenne, illetve természetesen aki korazsülésre hajlamos, az kerülje ezeket a dolgokat.
De én például terhességi súlyos cuko rmiatt befeküdtem a 38. héten, és ki volt tűzve a dátum, hogy mikor indítják legkésőbb a szülést.. szerettem volna, ha inkább orvosi beavatkozás nélkül indul meg (rossz élményeim voltak), ezért kipróbáltam ott a kórházban mindent: épcsőzés, több órás séta naponta, fahéjolajos bedörzsölés, fahéj-feketebors-kardamom fűszertea, málnalevéltea, homeós bogyók. A kislányom azonban még így sem bújt ki magától, a méhszáj sem mozdul tmeg,d e még csak jóslófájásokat sem okozott semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!