Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen az oxitocin terhelés,...

Milyen az oxitocin terhelés, nem fájdalmas?

Figyelt kérdés
2018. febr. 27. 10:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Infúzióban kapod. Ha jól reagálsz, akkor erős méhösszehúzódást okoz, és beindul tőle a vajúdás.

Nem áltatlak: piszkosul fog fájni.

2018. febr. 27. 11:08
 2/14 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs, milyen lett volna nélküle. A szülés így is úgy is fáj.
2018. febr. 27. 11:10
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Infúzió. Igazából ha jól reagálsz rá akkor igen beindítja a szülést.nekem olyan erős összefüggő fájdalmaim voltak h nem tudtam magamról.nem olyan volt h a fájások között szünet....! Szünet nélküli kegyetlen fájdalom :D Mostmár nevetek rajta,akkor viszont nem tudtam h élek -e egyáltalán :D
2018. febr. 27. 11:19
 4/14 anonim ***** válasza:
41%

Jézusom...semmi ilyen nem volt...

Az fájt a legjobban, ahogy a tű feszült picit a karomban.

Kellemetlenek voltak a keményedések, én fent éreztem köldök felett, mintha egy erősfalu lufit fújnának egyre nagyobbra a hasamban. A vizsgálat után pár óráig még éreztem. 2x volt ilyen, a másodiknál nem volt jó a babám szívgörbéje és megindították (40+4).

2018. febr. 27. 11:27
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Én 41. hétre szültem, így volt egy pár terhelésem :D

Erre mindenki máshogy reagál. Nekem is azt mondták, jó minden mégsem indult be a szülés tőle. Sőt igazából még csak nem is fájt egyáltalán egy összehúzódás sem. Viszont mikor elfojt a magzatvíz és “élesben” ment az infúzió... na az már piszkosul fájt!

2018. febr. 27. 11:44
 6/14 anonim ***** válasza:
Nem fáj, legalábbis én nem éreztem semmit, tényleg semmit. Egy infúziót bekötnek és fekszel egy ágyon, ennyi, beszélgettünk közben a szülésznővel. Figyeltük az eredményeket és hiába mutat fájásokat, de azt nem éreztem. Van akinek ettől beindul, nálam nem úgy volt, másnap indították a szülést.
2018. febr. 27. 12:35
 7/14 anonim ***** válasza:
Nalam is a magzatviz elfolyas utan kotottek be (elotte tobbszor szetestek a fajasok), na onnan indult az armageddon szulesig. Nem tudom oxitocin nelkul is ennyire kemeny lett volna, de az volt. De ugyanakkoe a vilag legjobb fajdalma, mert tudod hogy minden fajas kozelebb hozz ahhoz akire vartal!
2018. febr. 27. 12:56
 8/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom milyen lett volna nélküle. Fájt, de a kitolás már könnyebb volt.

Viszont, ha nem kapok, akkor császároztak volna.

2018. febr. 27. 12:57
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

A válaszadók többsége félreértette szerintem a kérdezőt, mert ő Oxitocin terhelésre volt kiváncsi és nem arra mikor oxitocint adnak szüléskor a tágulás, fájás miatt.

Ez egy terhelés, még a szülés beindulása előtt, hogy megnézzék, hogy a baba hogy reagál, bírná-e a természetes szülést, nekem így magyarázták, tehát ez nem szülés még. Amikor szülés közben adják akkor már nagyon fáj minden, de a terhelés nem fájt egyáltalán, legalábbis nekem.

Az egyik válaszoló voltam.

2018. febr. 27. 13:47
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Utolsónak igaza van.

Nagyon nem ugyanaz az oxytocin terheléses vizsgálat és a fájáserősítés vagy szülésindukció miatt adott Oxytocin.

A terheléses vizsgálat nem fáj, ált. csak keményedéseket éreznek a terhesek, van aki még azt sem.

2018. febr. 27. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!