Milyen az oxitocin terhelés, nem fájdalmas?
Infúzióban kapod. Ha jól reagálsz, akkor erős méhösszehúzódást okoz, és beindul tőle a vajúdás.
Nem áltatlak: piszkosul fog fájni.
Jézusom...semmi ilyen nem volt...
Az fájt a legjobban, ahogy a tű feszült picit a karomban.
Kellemetlenek voltak a keményedések, én fent éreztem köldök felett, mintha egy erősfalu lufit fújnának egyre nagyobbra a hasamban. A vizsgálat után pár óráig még éreztem. 2x volt ilyen, a másodiknál nem volt jó a babám szívgörbéje és megindították (40+4).
Én 41. hétre szültem, így volt egy pár terhelésem :D
Erre mindenki máshogy reagál. Nekem is azt mondták, jó minden mégsem indult be a szülés tőle. Sőt igazából még csak nem is fájt egyáltalán egy összehúzódás sem. Viszont mikor elfojt a magzatvíz és “élesben” ment az infúzió... na az már piszkosul fájt!
Nem tudom milyen lett volna nélküle. Fájt, de a kitolás már könnyebb volt.
Viszont, ha nem kapok, akkor császároztak volna.
A válaszadók többsége félreértette szerintem a kérdezőt, mert ő Oxitocin terhelésre volt kiváncsi és nem arra mikor oxitocint adnak szüléskor a tágulás, fájás miatt.
Ez egy terhelés, még a szülés beindulása előtt, hogy megnézzék, hogy a baba hogy reagál, bírná-e a természetes szülést, nekem így magyarázták, tehát ez nem szülés még. Amikor szülés közben adják akkor már nagyon fáj minden, de a terhelés nem fájt egyáltalán, legalábbis nekem.
Az egyik válaszoló voltam.
Utolsónak igaza van.
Nagyon nem ugyanaz az oxytocin terheléses vizsgálat és a fájáserősítés vagy szülésindukció miatt adott Oxytocin.
A terheléses vizsgálat nem fáj, ált. csak keményedéseket éreznek a terhesek, van aki még azt sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!