OPT/OTT oxitocin terheléses vizsgálatról tapasztalatok, vélemények?
Gyorsan lezajlik, nekem pici fájásaim lettek tőle (ami meg sem közelítette a szülési fájdalmakat). :)
Van, akinek beinditja a szülést, nekem ez sem következett be. :)
A szülőszobán csinálták. Infúzióba kapod az oxitocint ezt állítgatják közben. Màr nem emlékszem mennyi ideig tartott de nem hinném hogy 1 óránál több lett volna. A monitor mutatja a fájásokat, nagyon nagy értékek lesznek de ezekből nem éreznk semmit na jó talàm egy kis keményedés volt néha nàlam. Mi végigbeszélgettük az egészet a szülésznővel meg a párommal. Nekem nem indította be a szülést így vegül indítottàk màsnap reggel. Az eredmény jó lett amúgy. Ha rossz akkor császároznak. Azt nézik hogy a terhelés közben esik e a baba szívhangja talàn 100 alà. Pontos értékre már nem emlékszem de úgyis figyekik majd.
Engem befektettek. Az oxitocin terhelés volt első nap második nap pedig szülés indítva.
Hamár ennyi idős terhes vagy szàmíts arra hogy bent tartanak és indítják majd ha a terheléstől nem indul be.
Köszönöm a választ neked is!
Elvileg ha nem lesz gond a terhelésnél,akkor pénteken indít a doki,ha addig semmi se történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!