Mire számítsak az oxitocin terheléskor?
40hét 3naposak vagyunk. Jele nincs a szülésnek. Hétfőn lenne ez a terhelés. Kicsit izgulok. Remélem beindítja a szülést, mert nem szeretnék császárt. Szerencsére a picikém jól van.
Akinél semmi eredményt nem hozott akkor már nem is próbálnak oxitocinnal indítani? Nem tudom, h befolyásolja-e ezt a terhelést, de teljesen zárt vagyok még.
Én már nyíltam is a terhelés előtt, ezért burkot is repesztett a dokim. Nem vált be a terhelés, nagyon nehezen nyíltam tovább, de a burokrepesztés miatt már nem volt visszaút. Végül császár lett, mert romlott a baba szívhangja 6-7 óra vajúdás után.
De ha áll a burok és jól van a baba, mégsem indul be a szülés a terheléstől, akkor nem muszáj "végig csinálni", lehet újra próbálni pár nap múlva, vagy spontán indulásra várni.
Nekem 1,5 hétig indították ketnaponta,nem hozott változást. 42 hétre szültem,burkot repesztettek,és folyamatosan kaptam az oxitocint infúzióban.Szuloszobara ugy érkeztem,hogy 1 ujjnyira voltam nyitva(két éjszaka voltak már rendszertelen fájásaim,ami reggelre elmúlt mindig .17 órát vajúdtam,eszméletlen fájdalmakkal.Sajnos nem tágultam,de végül meglett természetes úton.
Könnyű szülést:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!