Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mire számítsak az oxitocin...

Mire számítsak az oxitocin terheléskor?

Figyelt kérdés

40hét 3naposak vagyunk. Jele nincs a szülésnek. Hétfőn lenne ez a terhelés. Kicsit izgulok. Remélem beindítja a szülést, mert nem szeretnék császárt. Szerencsére a picikém jól van.

Akinél semmi eredményt nem hozott akkor már nem is próbálnak oxitocinnal indítani? Nem tudom, h befolyásolja-e ezt a terhelést, de teljesen zárt vagyok még.

2017. szept. 8. 11:45
 1/6 anonim ***** válasza:

Én már nyíltam is a terhelés előtt, ezért burkot is repesztett a dokim. Nem vált be a terhelés, nagyon nehezen nyíltam tovább, de a burokrepesztés miatt már nem volt visszaút. Végül császár lett, mert romlott a baba szívhangja 6-7 óra vajúdás után.

De ha áll a burok és jól van a baba, mégsem indul be a szülés a terheléstől, akkor nem muszáj "végig csinálni", lehet újra próbálni pár nap múlva, vagy spontán indulásra várni.

2017. szept. 8. 13:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Nálunk azt mondták az orvosok,hogy 3szor probálják oxival indítani (2naponta),ha nem lesz eredménye akkor mással próbálkoznak. Viszont szobatársamnak 4szer próbálták oxival, utána jött a prosztaglandin tabletta, de azt is ha jól emlékszel már harmadszorra kapott mire beindult a szülés. Nálam pénteken volt oxitocin terheslés, de nem lett eredménye,mivel jött a hétvége azt mondták,hogy hétfőn kapom a következőt, de hétfőn reggel már fájásokra keltem (császár lett a vége).
2017. szept. 8. 14:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Fájásokat próbálnak generálni.Ha lesznek tőle méhösszehúzódások és érzed is őket akkor jó.Valakinek beinditja a szülést.Nekem is volt OPT-m,de már nem is mehettem haza.
2017. szept. 8. 16:10
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem 1,5 hétig indították ketnaponta,nem hozott változást. 42 hétre szültem,burkot repesztettek,és folyamatosan kaptam az oxitocint infúzióban.Szuloszobara ugy érkeztem,hogy 1 ujjnyira voltam nyitva(két éjszaka voltak már rendszertelen fájásaim,ami reggelre elmúlt mindig .17 órát vajúdtam,eszméletlen fájdalmakkal.Sajnos nem tágultam,de végül meglett természetes úton.

Könnyű szülést:)!

2017. szept. 8. 17:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem először zselét raktak fel. 4-et kaptam összesen, 6 óránként egyet, ezzel az 5 percesekig eljutottunk, de semmit nem tágultam. Jött az oxi, 2 percesek 3,5 órán keresztül, de ettől sem tágultam, így császár lett :(
2017. szept. 8. 20:12
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát! Változott a terv úgy tünik, h kedden indítanak. :)
2017. szept. 9. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!