Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mára voltam kiírva, mit...

Mára voltam kiírva, mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Három napja szeretkeztünk a párommal aztán vettem egy jó meleg zuhanyt. Valami el is kezdődött mert aznap bent töltöttem az éjszakát szülőszobán, de sajnos elmúltak a fájások és este hazaengedtek 2111 méhszáj értékkel. Ma 2000 volt az érték és azóta semmilyen még jósló fájásaim sincsenek. Próbáljuk meg megint a szexet szerintetek?

2016. febr. 1. 19:01
 1/3 anonim ***** válasza:
58%

Ha KEDVETEK van hozzá, akkor nyugodtan, de CSAK azért, hogy elöbb szülj, nem. Ártani nem fog, és szüles után jó ideig nem lesz erre lehetöségetek.

A baba akkor születik meg, amikor megérett rá, eröltetni, hogy korábban meglegyen, értelmetlen dolog, mert ha sikerülne is, azzal csak neki teszel rosszat.

Habár a véleményem szerint az ilyen praktikák akkor hatásosak, ha azok nélkül is megindulna a szülés.

2016. febr. 1. 19:09
 2/3 anonim ***** válasza:

2111- ből, hogy lehet 2000? nem kötözködésből csak érdekel? mert, ha jól tudom az első érték, hogy nyitva vagy, de a második, meg hogy zárt! akkor kinyíltam utána még, "visszazáródhatok" ?

csak kiváncsiság kérdem!

2016. febr. 2. 19:25
 3/3 A kérdező kommentje:

Első válaszolónak. köszönöm. a kedvvel nincsen baj :) :D

Második válaszolónak. Én is épp ezt kérdeztem a dokitól, hogy ez most, hogy lehet?! De azt mondta ez nem szokatlan dolog....

2016. febr. 2. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!