Milyen az oxitocin terhelés? Mi történik közben, vannak-e fájások, mit vizsgálnak közben? A szülés megindul tőle?
Figyelt kérdés
Még semmi jele a szülésnek, 2 napja töltöttem a 40. hetet. Pár nap múlva be kell feküdnöm infúzióra, utána már nem jöhetek haza. Amúgy minden eredményem és ctg is rendben, a baba is jól érzi még magát és én is. Nem tudom milyen lesz ez a terheléses vizsgálat, fáj-e, esetleg valamit fel is helyeznek?2010. márc. 5. 20:05
1/4 anonim válasza:
Szia,nekem is volt terhelés-41.héten nekem is be kellett feküdnöm-,infúziót kötöttek be és 10 méhösszehúzódást meg kellett várni,amit CTG gép nézett!Nem fájt!Olyan ,mint amikor jobban rugdos a baba!
Nekem éjjel be is indult a szülés!
Kitartást,könnyű szülést,jó babázást!
2/4 anonim válasza:
Szia!
Nekem is volt,8(!).Nem akart kibújni.Egyébként ilyenkor a baba szívét terhelik és nézik hogy bírja e a terhelést(az össze húzódások hatására),ha igen kiveszik az infúziót és várnak hátha beindul a szülés.Ha valami eltérést találnak beindítják a szülést.Nálunk 30 perc volt egy vizsgálat,és 3 naponta csinálták.39. héten fektettek be,és 41+3 napra szültem,spontán indult be éjjel,de szülés alatt is végig kaptam az infúziót.Egyébként keményedéseket érzel közben.
3/4 anonim válasza:
Nekem 2x volt terhelésem. Mind a 2x másfél óráig tartott, fél óránként emelték az adagot. Közben talán egyszer vizsgáltak, hogy tágulok e. Majd az egyik után(ami reggel volt), hajnalban elfolyt a magzatvizem, de mivel nem jöttek a fájások, ezért a szülés alatt végig ment, na az már kegyetlen volt. Végül 10 óra kemény vajúdás után császár lett, mert nem bírta a babucim szíve.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Akkor ez nem olyan rémes dolog. Nagyon megnyugtató hogy ennyire figyelnek a babára hogy hogy bírja. Remélem ettől megindul a szülés mert már 40+3 vagyok és olyan idegőrlő ez a várakozás. :( Eltelt egy újabb éjszaka és újra nem történt semmi.
2010. márc. 6. 07:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!