Szülés alatt kb hányszor vizsgálnak meg? Mármint ott lent?
Nálam úgy volt, hogy mikor éjjel 3-kor beértem a kórházban akkor megvizsgált a doki( magzatvíz otthon folyt el). Utána műszakváltáskor bejöttek 9körül, bemutatkoztak, kedvesek voltak, kifaggattak mindenről( hiába volt minden leírva már a kartonomra), tőlem akartak hallani mindent, meg gondolom , hogy megszokjam őket, utána is bekukkantottak. Aztán 11körül kukucskáltak, majd 11:30-kor újra akkor kaptam oxitocint és végül 11:50-kor erős tolófájásaim voltak, így "letáboroztak", végül 12:00-kor megszületett a fiam! :D
Szóval nálam összesen beérkezéstől- szülésig 5x.
De ha arra gondolsz, hogy zavarni fog-e vagy zavarban leszel akkor megnyugtatlak, hogy egyáltalán nem fogsz ezzel foglalkozni, hogy ki, mikor, miért, hányan, hányszor kukucskálnak majd! :D
Na igen... Ha valahol, akkor a szülészeten az ember ledobja a gátlásait!:-)))))))))
3 gyermekes anyuka
13:13-as vagyok
Természetesen megoldható, hogy Apuka kimenjen a vizsgálat alatt. Nálunk szabadon mozoghatott, sőt még a büfébe is lemehetett, de mindig öltözködnie kellett utcairól-sterilbe illetve sterilből utcaiba.
Magánál a konkrét szülésnél bent lesz a párod?
Nálunk ez úgy volt, hogy végig mellettem volt kivéve mikor wc-re ment vagy a büfébe, szóval a vizsgálatoknál mellém állt, úgy hogy az arcomat figyelte, kezemet fogta mikor a dokik megnézték amit meg kellett nézniük, csak utána fordult feléjük a párom. Mikor elértünk a szülés pillanatáig,szorította a kezem, fogta a fejem és közben kukucskált. Komolyan figyelte, hogy mi történik odalent. Cseppet sem tartotta undorítónak, vagy visszataszítónak. Jelenleg tervezzük a kistesót, kérdeztem, hogy bejön-e megint szülni velem, erre azt felelte: NANÁ SEMMI PÉNZÉRT NEM HAGYNA CSERBEN MINKET, MERT MÁR OTT VIGYÁZNI SZERETNE A PICIRE, NA MEG MELLETTEM SZERETNE LENNI. Hisz ott volt/lesz mikor megcsináltuk akkor azt is ki kell bírnia mikor megszületik! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!