Szülés előtt, az utolsó hónapban hányszor kell menni dokihoz, melyik héten hányszor uh-ra, hányszor nst-re? Más is van?
Figyelt kérdés
2011. márc. 30. 10:22
1/4 anonim válasza:
Nst hetente van.vérnyomás mérés,vizelet vizsgálsat a védőnőnél hetente.Uh az csak a 36 héten van.nekem utánna nem volt.Tulhordáésnál nst naponta.
2/4 anonim válasza:
Nálam így volt:
36. hét nst, méhszájvizsgálat, uh
37. hét nst
38. hét nst, méhszájvizsgálat, uh
39. hét nst, méhszájvizsgálat
40. hét nst, méhszájvizsgálat
40+1 nst
40+2 nst
40+3 nst, magzatvízvizsgálat (ettől nekem megrepedt a burok, így aznap meglett a baba)
3/4 anonim válasza:
Nálunk a 36ik héttől hetente van nst,és a 35ik héten van egy uh!
4/4 anonim válasza:
én a 34. héten voltam a dokinál utoljára, akkora vett le kenetet (meg talán akkor voltam vérvételen). Utána már csak a kórházba mentem, ott is ő vizsgált meg.
a 36. héten volt nst + méhszájvizsgálat
a 37. héten volt nst + uh + méhszájvizsgálat
a 38. héten volt nst + méhszájvizsgálat
a 39. héten volt nst + méhszájvizsgálat
a 40. héten volt nst + méhszájvizsgálat + szülés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!