A szülés után hogy vizsgálnak? Matatnak is, vagy csak megkuksiznak?
Figyelt kérdés
Igaz az, hogy a közös szobában, mindenki előtt kell mutogatni a véres betétem? Ez borzasztó...Én ilyent nem akarok! Miért van akkor a kezelő?2009. okt. 16. 11:44
1/6 anonim válasza:
Szia!
Nekem a doktornő mindig csak a hasamat nyomkodta meg. Császárom volt. Meg a mellemet. És megkérdezte hányszor kellett betétet cserélnem. De nem kellett megmutatnom.
2/6 anonim válasza:
Szia!
Ne aggódj annyira.
Én 10-12 ágyas szobában feküdtem anno, mind a 4 szülésem után, de egyetlen egy véres betétet sem láttam.
Egyszerűen senki nem figyel oda, csak a doki, másrészt meg nem is látni a "lényeget", még a szomszéd , vagy a szemben lévő ágyból sem, mert vizit alatt mindenki fekszik szép csendben, és ahhoz, hogy odalásson, minimum fel kellene ülni.
Üdv.
3/6 anonim válasza:
Szülés után hazamenetel előtt vizsgál meg az orvos. Minden normális helyen ennek a vizsgálatnak a kezelőben kell történnie. Mások előtt nem vizsgálhat azt szerintem vissza is utasíthatod (én biztosan megtenném).
4/6 anonim válasza:
Kórháza válogatja, hogy megnézik-e a betétet és az esetleges varratokat vagy sem. Én a nagyokat máshol szültem, mint a picit. Az első kórházban minden nagy vizitkor megnézték, a másikban egyszer sem. Egyébként tényleg úgy van, hogy olyankor csak a vizitáló doki néz meg, (esetleg a többi doki is) de a szobatársak közül senki sem fogja nézegetni :)) Közvetlenül szülés után "rendbe tesznek", olyankor megvizsgál a doki, de utána csak a hazaengedéskor nézi meg, hogy hol áll a méhed és kiszedi a varratokat, ha vannak. Amíg varratod van, nem "nyúlkálnak" és a a szobatársak előtt se :)
5/6 anonim válasza:
Győrben szültem császárral. 12 óra hosszat műtét után nem kelhettem fel, addig betétem sem volt, hanem nejlon és haránt lepedő alattam és folyt ki aminek folynia kellett. Be voltam takarva, tehát a látogatók mit sem láttak az egészből. Ha jött a doki, mindenki kiment, megnyomkodta a hasam és nézte mennyi vér távozik. Aztán mikor felkelhettem , vettem betétet, de onnantól a kutya nem nézte. Megkérdezték, hogy mennyire vérzek és ennyi. Gondolom ez rendes szülés után is hasonlóan van.
6/6 anonim válasza:
engem külön a vizsgálóba vizsgáltak a szülés utáni5.napon.
Nem volt fájdalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!