Milyen az oxitocin terhelés? Mi történik közben, vannak-e fájások, mit vizsgálnak közben? A szülés megindul tőle?
Szia. Megkérdezhetem hogy mik a tünetek hogy 5 kg-os baba lenne?
Nekem semmi tünetem nem volt és mégis több mint 4,5 kilós babám lett.
Nekem 41. hét betöltésekor adtak oxit. Lettek fájások de mikor lekötöttek róla el is mult. majd másnap elkezdtem jóslózni és egyszercsak este már hirtelen 5-6 perces fájásokkal mentem a szülőszobára. Nem tudom, hogy az oxinak köszönhető-e.
Nalam utolso het utan protokoll miatt korhazban kellett fekudnom, minden reggel magzatviz tisztasagot neztek, teljesen tiszta volt. Majd 41+3 napon oxi terheles, ami szerint a baba elfaradt odabent, nem indult volna be a szules magatol, igy inditani kell. Kozben voltak fajasaim, de miutan lekotottek, elmult. Elokeszitettek szulesre es azonnal visszanyomtal az oxit. A baba szivhangja jobb lett, ezert megengedtek hogy allva vajudjak. Ot ora mulva tettek a mellkasomra a picikemet :-) Nagyon intenziv volt oxival fajasokat generalni, en vegig kaptam szules kozben.
Konnyu szulest!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!