Szülés után mekkora összeget adtatok az orvosnak?
Figyelt kérdés
Fogadott orvosotok volt vagy az épp ügyeletes?
Orvoson kìvül adtatok másnak is (szülésznő, ápoló) valamit? Pl kis csomagot,stb?
2018. jan. 28. 14:59
51/53 anonim válasza:
Azertaz kicsit bunkosag amit a nemtudom hanyadik hozzaszolo ir"ennyid sincs"...gratulalok:-D nem fogadtam dokit amugy amikor szultem ...ugyeletesnel(ismertem)szultem csaszarral(surgossegi34.het)rezidens volt. Kapott penzt!masnap...nem eget rengeto osszeget de nagyon nem akarta elfogadni...40ezret. Szabolcs-megye. De az hogy allami korhazba szultok es 250ezreket dobaltok oda...na az durva:-D
52/53 anonim válasza:
Fogadott orvos, 90.000 ft, 2016 ban. Szülésznőnek 40.000.
53/53 anonim válasza:
Fogadott dokim 100-at kért, megkapta. Másnak nem adtam, sem az ügyeletes szülésznönek, sem az ápoloknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!