Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után mekkora összeget...

Szülés után mekkora összeget adtatok az orvosnak?

Figyelt kérdés

Fogadott orvosotok volt vagy az épp ügyeletes?

Orvoson kìvül adtatok másnak is (szülésznő, ápoló) valamit? Pl kis csomagot,stb?

2018. jan. 28. 14:59
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
76%
Nem a fogadott orvosnak nincs benne a bérébe, hogy bármikor be kell mennie. Ha nem akarsz fizetni mész az ügyeletes orvoshoz.
2018. jan. 28. 17:59
 32/53 anonim ***** válasza:
82%

Hihetetlen, milyen buták egyesek. A FOGADOTT orvosnak azt fizeted meg, hogy AKÁRMIKOR jön rád a szülés, Ő fogja levezetni. Nem az ügyeletes, hanem Ő. Akkor is, ha egy órája ment haza, vagy ha a szabadnapján a strandon döglik épp, mikor szülni mész. Ezért fizetsz, nem az eszközökért stb. Az eszközök állami kórházhoz tartoznak, igen. De te a konkrét doki JELENLÉTÉÉRT fizeted azt az x összeget. Nem tudom, ezen mit nem lehet felfogni. Vagy te emberbaráti szeretetből bemennél a munkaidődön kívül dolgozni, ongyen, mert megkér rá egy ügyfél? Ugye, hogy nem.

Én 2,5 éve rezidensnél szültem, előre felkértem, 60 ezret kért, annyit is kapott. Szülésznőt nem fogadtam, mert farfekvés miatt tudtuk, hogy császáros szülés lesz.

2018. jan. 28. 18:05
 33/53 anonim ***** válasza:
43%

Miért nem hasznos a vàlaszom? A kérdésre vàlaszoltam, nem szóltam be senkinek, és 17% a hasznossága?!

Nektek még senki nem mondta hogy ez nem a like gomb?

2018. jan. 28. 18:17
 34/53 anonim ***** válasza:
87%

"Okostoni, tudod az a FOGADOTT orvos allami korhazban vezeti le a szulesed, ezert fizeted a TB- t, es o ezert kapja a fizeteset !! "

Okostóni! Nem az eszközökért fizetsz, hanem azért, hogy az orvos MUNKAIDEJÉN KÍVÜL bemegy levezetni a szülésed. Ha szerinted ezért nem jár plusz pénz, akkor legyél kedves te is a munkahelyeden ingyen túlórázni.

2018. jan. 28. 18:21
 35/53 anonim ***** válasza:
57%
Semmit nem fizettem, ügyeletben szültem és így is tökéletes ellátást kaptam.
2018. jan. 28. 19:49
 36/53 anonim ***** válasza:
35%

Mennyien túlzásba estek....szerintem is gusztustalan.Számlát meg kb. 10ből 1 ha ad.

Mindenkinek ugyan olyan ellátás jár pénztől függetlenül!Aki fizetni akar menjen magánklinikára és adjanak róla számlát.

Nem engedném, hogy állami kórházban fizessen bárki is.

2018. jan. 29. 09:23
 37/53 anonim ***** válasza:
72%

Az aznapi éppen műszakos orvosok majd később az ügyeletes orvos volt. Összesen 5-en. Nem adtam, nem is tudtam volna, hogy kinek, de nem is akartam.

Aki végül műtött, a varratszedéskor csak is csak azt mondta, hogy akkor 5 hét múlva a saját orvosomnak mutassam meg magam.

2018. jan. 29. 09:59
 38/53 anonim ***** válasza:
85%

5 éve 60ezer forintot adtunk a fogadott orvosomnak. Többet terveztünk, de kicsit zokonvettem, hogy a szülés utáni 4 nap során egyetlen egyszer jött csak be hozzám, pedig lettek volna kérdéseim, illetve megnyugtatott volna, ha az "utórengés"-nél is számíthatok rá.

Egyébként a szülés levezetésével maximálisan elégedett voltam, illetve a terhesgondozás során is bármikor hívhattam, csak a vége volt kicsit más, mint amit elképzeltem.

2018. jan. 29. 10:35
 39/53 anonim ***** válasza:
53%

Engem nem érdekel a számla, nem is érdekelt soha. Én nem filléreskedtem, a lényeg az volt, hogy minden rendben legyen, a biztonságérzetem is a helyén volt..

Elképesztő egyébként hogy egyesek hogy állnak a kérdéshez.

2018. jan. 29. 11:30
 40/53 anonim válasza:
90%
Eddig én is a Fogadott orvos híve voltam, először 10 éve mikor a kisfiam született 100.000Ft összeget fizettem egy orvosnak. Azt mondta 80.000 is elég lett volna, de úgy voltam, biztos ami biztos. Mikor a szülés megindult letelt a munkaideje, hazament, az ügyeletes orvosnál szültem meg és egészséges lett. Mikor a kislányommal teherbe estem fogadtam egy másik kórházban egy másik orvost, itt már csak a fele összeget adtam oda előre, minden rendben is ment egy darabig, aztán elmentem kíváncsiságból a 7. hónapban egy magán orvoshoz 100km-el arrébb. Közölte velem hogy azonnal Debrecen mert fertőzést kaptam és csoda hogy még mind a ketten élünk. Megszültem 820grammal a lányom, otthon voltam vele 4 éves koráig mert immunrendszere fejletlen volt közösségbe nem mehetett. Most az öcsém barátnője terhes, de tanácstalan vagyok, két szülésemnél kétszer fizettem és rá is...
2018. jan. 29. 12:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!