Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után mekkora összeget...

Szülés után mekkora összeget adtatok az orvosnak?

Figyelt kérdés

Fogadott orvosotok volt vagy az épp ügyeletes?

Orvoson kìvül adtatok másnak is (szülésznő, ápoló) valamit? Pl kis csomagot,stb?

2018. jan. 28. 14:59
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
76%
Aki lefizetésnek írja: FOGADOTT orvos, drágám! Az asztalosnak is fizetsz, a varrónőnek is, stb.
2018. jan. 28. 15:17
 12/53 anonim ***** válasza:
39%

Van aki megteheti,ennyi! Aki meg nem teheti meg az köpköd,és büszke arra,hogy mindenféle idegen turkálhat a vaginájában mert annyija sincs.

Az nem lefizetés,ha már a szülés után adod oda.Egyébként...

2018. jan. 28. 15:20
 13/53 anonim ***** válasza:
67%

Ügyeletben szültem , 20-20ezret kapott a doki és a szülésznő is.

Az éjszakás nővér kapott reggel 3ezret, mert éjjel többször bejött, reggel segített lezuhanyozni, segített a táskámmal átcuccolni másik szobába.

Csecsemősök,nővérek nem kaptak semmit, mert tojtak a fejünkre.

2018. jan. 28. 15:28
 14/53 anonim ***** válasza:
50%

4 evvel ezelőtt fogadott orvosnak 40 ezret adtunk, ügyeletes szülésznőnek 20 ezret. Fogadott szülésznőnek, aki az nst-ket csinálta a végén es segített felkészülni a szülésre egy ajándékkosarat (pénzt nem fogadott el).

Most a fogadott orvosomnak 100-150 ezret fogunk adni es felkérjük keresztszülőnek az egyik babához. Egy hónapja mar kórházban vagyok es ha minden jól megy, akkor még másfél hónapot itt leszek. Nem áll minden nap az ágy végében, de bármikor kell, jön,segit. Itt bent nem fogad el egy forintot sem, ezt előre leszögezte (van orvos, aki körbejár pénzt begyűjteni, mert a bennfekvő kismama ugye nem jár a fizetős terhesgondozasra). Brutális terhességem van, sokat köszönhetünk neki. Az egyik baba és az én életemet is. Ha megszülök, akkor az osztaly dolgozói is kapnak majd egy hatalmas ajándékkosarat, mert emberfeletti, amit véghezvisznek.

2018. jan. 28. 15:30
 15/53 anonim ***** válasza:
57%

Ha minden rendben megy 80at szándékozok adni.

Lefizetés?! Bocs, hogy igényem van a normális kulturált ellátásra, bocs hogy szeretnék egy konkrét orvost kiválasztani akivel a 10 hónap alatt megbeszélhetem minden nyűgömet, félelmemet és ezek után biztonságban érzem majd magam, és nem épp egy ügyeletesnél szeretnék szülni akinek a töke tele van, meg gőze sincs arról mit hogyan akarok, csak futószalagon darab-darab vagyok neki!

Igen sajnálatos, hogy ez a magyar egészségügy! De ez van alkalmazkodni kell! Mi sem vállaltunk a semmire gyereket, csak amikor olyan anyagi biztonságba értünk amikor megtehetem a magánorvoshoz járást. Sajnos a magánkórház még így is nagyon drága, pedig minden nőnek joga lenne olyan körülmények közt szülni!

2018. jan. 28. 15:31
 16/53 anonim ***** válasza:
49%

Idén szülök. Fogadott orvos 200 ezer lesz plusz fogadott szülésznő 50 ezer.

Nagyon megbízom bennük és rettentő kedvesek, megértőek. Nekem megér ennyit a biztonság!

2018. jan. 28. 15:38
 17/53 anonim ***** válasza:
48%
Sürgőssegi csaszart csinalt, hogy megmentse a baba eletet. 80eftot kap, fogadott orvosom. A terhesseg alatt is nagyon figyelt rank. Kap melle egy 5eftos ajandek kosarat is. Aki az asszisztense o volt a ctg-n is bent. O kap bonbont. A gyermekem eletet koszonhetem, hisz ha nrm hiv be surun ctgre akk nem derult volna ki idoben a baj es ha mehosszehuzodasaim lettek volna karosodott volna a lanyom. Adnek tobbet is csak sajnos most ennyire telik. Am ez nem lefizetes. Az a lefizetes aki azert fizet h hamarabb sorra keruljon vagy h csaszarozzak mert felti a nunit...
2018. jan. 28. 15:44
 18/53 anonim válasza:
38%
Ha ez a sok pénz mind zsebbe megy, akkor ők a legnagyobb adócsalók... És még engem cseszeget a NAV...
2018. jan. 28. 15:45
 19/53 anonim ***** válasza:
54%

Mindenki oda adná a pénzt ha lenne neki.

Ki akar a kórházban igénytelen emberek között órákat várni,mikor kényelmes körülmények között minimális várakozással vizsgálhatnák meg...a tiszta wc,elég ülőhely,normális kézmosási feltételek stb stb és még sorolhatnám.És egy orvos akiben bízik,aki odafigyel,időt szán rá,finoman vizsgál,ismeri az előzményeket stb stb.Vagy hogy valóban nem darabszámban szülesztenek,ugyan essél már túl rajta,jön a következő...

Biztos van kivétel akinek csodálatos szülése volt ügyeleti környezetben de az is oda adná azt a pénzt ha lenne neki.

Mi még csak tervezzük a második babát,de azzal már a vérvételt is magánúton fogom végeztetni az biztos.

2018. jan. 28. 15:45
 20/53 anonim ***** válasza:
58%
Fogadott orvos 160.000 Ft, számlát kaptam róla. 2017 október
2018. jan. 28. 15:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!