Szülés után mekkora összeget adtatok az orvosnak?
Fogadott orvosotok volt vagy az épp ügyeletes?
Orvoson kìvül adtatok másnak is (szülésznő, ápoló) valamit? Pl kis csomagot,stb?
90-et adtunk mert fogadott orvos volt. Muszáj volt fizetni ha nem akartunk a lepukkant területileg illetékes kórházban szülni. Persze nyilván az is jó volt, hogy az az orvos volt velünk akihez végig jártunk. De a fő szempont a kórház volt.
Ha nekünk is az lenne a területileg illetékes akkor lehet, hogy nem fizetünk mert a többi orvos is teljesen jó ott aki épp ügyeletes.
Magánklinikára akkor se mennék ha lenne rá pénzünk. Tudod mi történik ott ha komplikáció van? Mész a mentővel egy erre felkészült állami kórházba. Na én inkább eleve egy ilyen felkészült állami kórházban kezdek, így még jobban minimalizálva a kockázatot.
6 éve fogadott orvos 20ezer, ügyeletes szülésznő 5ezer
3éve fogadott orvos 40ezer,ügyeletes szülésznő 5ezer,szülésznő tanuló 2ezer
9hónapja fogadott orvos 50ezer,ügyeletes szülésznő 5ezer.
Mind3szor hazajövetelkor adtam az osztályos meg a csecsemős nővéreknek ajándékcsomagot (kávé,édesség nem nagy összegben)
Ezek a 20-50 ezres árak vidék? Nagyon kevésnek tűnik. Én írtam a 90-et, de még azt is kevésnek érzem, csak nem jutott több.
Bár az is lehet más, hogy ki mit kap érte.
Budapest 4 éve fogadott orvos -110.000 , fogadott szülésznő: 60.000 (nagyon elégedették voltunk vele)
Most ugyanennél a párosnál fogok szülni tereim szerint orvos : 180.000
Szülésznő: 60.000 ismét.
44es vagyok.Igen vidék.
Van aki itt is odaadja a 100ezreket.Én túlzásnak tartok annyit adni,ha beleszámolom h terhesen végig magánrendelésre jártam akkor elég szép összeget fizettem így is oda.
Orvossal a viszonyunk azóta is tökéletes.
Értem. Mi is végig ugyanahhoz a magán dokihoz jártunk és nála szültünk. De a magán vizsgálat ára hogyan jön a szüléshez? Ott a magán vizsgálat egyszeri díját kapta alkalmanként de az ugyanaz mint egy sima nőgyógyászati vizsgálat ára. Abban az árban nekünk nem volt a szülés de még csak részlegesen sem.
A szülésre a pénzt ezekért kapta:
Folyamatos rendelkezésre állás a terhesség alatt. Telefonon is elértem bármikor(vagy visszahivott) és ha gond volt (megtörtént sajnos) akkor behivott kórházba soron kívüli vizsgálatra azonnal.
Szülésnél szabadságon volt de mégis hamar bejött és ott volt és ismertem, tudtam hogy nem egy bunkó paraszt. Ezen kívül normális, jó állapotú kórházban és szuper felújított szülőszoban lehettünk. A területileg illetékes lepusztult helyett. Ez a sok minden bőven megéri a pénzt. Amúgy paraszolvencia ellenes vagyok én is, de ez nem az. Itt olyan extrákért fizettünk amit nem köteles a TB ellátni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!