Mitől függ az, hogy valaki kap-e beöntést a szülés előtt?
Figyelt kérdés
2018. jan. 11. 19:49
2/16 anonim válasza:
Pontosan. Ahol én szültem ott nem adnak, kérni sem lehet.
3/16 anonim válasza:
Én kupot kértem.amúgy nem is mondtak semmit erről én kértem!
4/16 anonim válasza:
Így van, attól, hogy ott mi a szokás. Nekem nem adtak volna de én kértem. Biztosra akartam menni. :) Elviselhető volt, úgyhogy most is kérni szeretném. (ismét babás vok)
5/16 anonim válasza:
Inkább orvosfüggő szerintem. Mindkét lányom ugyanabban a kórházban szültem, elsőt fogadott orvossal, kaptam beöntést. Második lányom fogadott orvos nélkül szültem és nem kaptam beöntést.
6/16 anonim válasza:
Vagy èppen attól függ, hogy van-e idő rà. Nekem az elsőnèl volt, a másodiknál nem.
7/16 anonim válasza:
Sajnos sokan nem tudják, de nem tehetik kötelezővé a beöntést! Egy plusz kellemetlen és (nekem legalábbis) igencsak megalázó ,,élmény" volt, mivel a nővér, aki csinálta, gúnyolódott rajtam közben!
Tudjunk már róla, hogy JOGUNK VAN nem kérni!
Mindkét gyermekem császármetszéssel jött a világra, veleszületett egészségügyi probléma miatt.
Az elsőnél nem tudtam én sem, hogy nem kötelező, 5-kor már felkeltettek, hogy készüljek, mert megyek majd beöntésre. 10-kor kaptam meg a beöntést, 11-kor császároltak. 6x voltam a wc-n, mégis a császár után sajnos ott volt a ,,barna maci"...
A másodiknál köszöntem, de nem kértem és nem volt semmi gond. Nem is erőltette senki, ha nem, há nem.
8/16 anonim válasza:
Kórház függő is, de azért meg lehet említeni, ha nem ajánlják fel, hogy Te mégis kérsz, vagy ha felajánlják és Te nem kérsz, azt is mondhatod!
9/16 anonim válasza:
lényegében kizárólag az adott kórház protokollja dönt.
10/16 anonim válasza:
Első gyereknél kaptam a régi módszer szerint. Klasszikus beöntés. Rémes volt és megalázó. A másodiknál másik kórház ott már nem kaptam (nem is engedtem volna ) és semmi baj nem volt . Amúgy is nekem mindkét szülés előtti nap ment a hasam és hánytam. Ürült a testem . Étvágyam abszolút nem volt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!