Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés előtt mindig adnak...

Szülés előtt mindig adnak beöntést?

Figyelt kérdés
2016. jan. 29. 13:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

3x szültem, sosem kaptam.

De ez kórház és orvos illetve szemléletfüggő dolog. Meg kell kérdezni ott, ahol szülni fogsz, vagy attól, akivel szülni fogsz.

2016. jan. 29. 13:34
 2/14 anonim ***** válasza:
kórháza válogatja, de általában igen
2016. jan. 29. 13:34
 3/14 anonim ***** válasza:

Kórháza válogatja ill. az, hogy mennyire előrehaladott a szülés, amikor bemész (a beöntés gyorsítja a dolgokat, azért is szeretik csinálni).

Nekem háromból egyszer volt, pedig ugyanabban a kórházban szültem mindig.

2016. jan. 29. 13:42
 4/14 anonim ***** válasza:
Kórháza válogatja, nálunk.adnak mindig. Én négy.ujjnyira kitágulva kerültem oda, de így is megcsinálták, igaz utána egyszerre nyomhattam is. Szerencse, hogy nem a.wcn szültem meg....
2016. jan. 29. 13:44
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Kötelezni nem kötelezhetnek rá. Javasolhatják, vagy kérheted, de kötelezni csak olyanra tudnak, ami életmentő beavatkozás - a beöntés nem az.
2016. jan. 29. 14:23
 6/14 anonim ***** válasza:
Vacon nem adtak...de magam kertem volna ha nem k...tam volna vagy haromszor indulas elott :) es igy is.volt ami kijott
2016. jan. 29. 14:43
 7/14 anonim ***** válasza:
Kórházfüggő. Ahol én dolgozom, ott nem beöntés van, hanem pezsgőkúp. Abban az esetben szoktunk eltekinteni tőle, ha már nem nagyon van rá idő.
2016. jan. 29. 16:18
 8/14 anonim ***** válasza:
Én kérnék is.... Kaptam a szülésnél, de valószínűleg nem eleget, így sürgősségi császár után az őrzőben bizony takarítani kellett... Nem volt kellemes élmény, még ha nem is tehettem róla, hiszen deréktól lefelé béna voltam éppen.
2016. jan. 29. 16:47
 9/14 anonim ***** válasza:
Nekem nem adtak
2016. jan. 29. 18:27
 10/14 anonim ***** válasza:
Budapest Margit kórház, adtak igen!
2016. jan. 29. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!