Szülés előtt mindig adnak beöntést?
Figyelt kérdés
2016. jan. 29. 13:31
11/14 anonim válasza:
Nekem csaszar elott nem adtak, de ra 2 napra igen.
12/14 anonim válasza:
Változó, de igazából szeretik, ha kap a kismama szülés előtt. Én az elsőnél nem kaptam, azt mondták, már nincs rá idő. Nem értem, miért, mert csak öt órával később született meg a fiam, és még vígan sétafikáltam a saját lábamon, amikor azt mondták, hogy ez már nem fér bele az időbe. Pedig nem bántam volna, nekem elég megalázó élmény volt a saját piszkomban feküdni...
Most, hogy a másodikat várom, voltunk szülőszoba látogatáson, ott azt mondták, hogy nem kötelező, de javasolt kérni, és aki kér, az kap. Hát nem tudom, szerintem én már itthon, indulás előtt el fogom intézni kúppal, biztos ami biztos.
13/14 anonim válasza:
Utolsó: Valószínűleg a méhszájad állapota alapján már úgy gondolták, nem lesz rá idő. Nálunk se szoktak előkészítést kezdeni, ha alapból 7 centivel jön be az asszony. Aztán persze lehet, hogy csak 2 óra múlva szül meg, és igazából lett volna rá idő, de azért előre nehéz megmondani:D
14/14 anonim válasza:
Én nem kaptam, pedig előtte azt mondták, hogy szükség van rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!