Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Két hónapja szültem, és a...

Két hónapja szültem, és a pocim még mindig elég nagy. Normális ez? Mit tehetek azért hogy visszamenjen?

Figyelt kérdés
A múltkor a gyerekorvos azt mondta, hogy ha azt mondanám, hogy holnap szülök még egy gyereket, azt is elhinné... :(
2008. okt. 24. 22:37
 1/8 anonim ***** válasza:
56%
Még nem húzodott vissza a méhed, ha a 6 hetes kontroll vizsgálaton nem mondott semmit erről az orvos, nincs is semmi baj. Ne tornázz, ilyenkor még nem szabad, inkább szoptass, akkor hamarabb visszahúzódik.
2008. okt. 24. 23:50
 2/8 anonim ***** válasza:
36%

Hat ugy meg tudjak bantani az embert!

Kepzeld amikor megszultem az egyik rokonom azt kerdezi nevetve, rohogve, hogy -miert mesz ugy mint egy pingvin?

Tudod a varrat nagyon fajt a nunimon, orultem ha eltem.

Ez szerintem alkat fuggo, valaki kijon a korhazbol es mar a regi ruhajat fel tudja venni de hat a tobbseg sajnos nem ilyen szerencses.

Majd ha mar nem szoptatsz akkor odafigyelsz,gyursz pocakra, addig ne is foglalkozz ezzel, egyel igyal, hogy legyen tejed!

Jo babazast!

2008. okt. 25. 00:05
 3/8 anonim ***** válasza:
45%

Én is így jártam, ahogy Te. Engem a saját szüleim is piszkáltak, hogy "na mi van, máris jön a következő?"

Én vettem egy hasszorítót, amit mindig jó erősen összehúztam a hasamon. Ezzel már látvány szempontjából egyből csökkent a méret. Aztán szépen lassan csökken az a poci. Én délutánonként már nem ettem lisztes dolgokat, a vacsoránál is kenyér helyett puffasztott búzát ettem. (És volt tejem a szoptatáshoz.) Kis apró dolgokkal sokat tehetsz az "ügyért". Jó nagy séták a babával. Mindkettőtöknek kellemes, és kalóriát is éget. Hidd el, pár hónap, és eltűnik az a pocak :)

2008. okt. 25. 06:43
 4/8 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok, köszi a bíztatást. Szoptatok és sétálok is az első naptól kezdve, de akkor nem sürgetem a dolgot. A pingvines beszólás nekem is megvolt, együttérzek! Jó babázást mindenkinek!
2008. okt. 25. 10:21
 5/8 anonim ***** válasza:
34%

ne is figyelj oda senkire!

örülj a babádnak annak hogy egészséges,és gondolj arra hogy egyszer ugyis viszamegy az a poci,és legalább neked van babád és már mnegérte akkor is ha pocid van még,mert soknak meg nemlehet csak sokára babája

2008. okt. 25. 11:04
 6/8 anonim ***** válasza:
20%
nagy butaság azt mondani,hogy nem lehet tornászni a szoptatás alatt.Igenis lehet,sőt a terhesség utolsó hetén is.Az viszont hogy valaki nem eszik rendesen elég szomorú dolog.Amíg a baba alszik lehet gyakorlatokat csinálni,persze nem kell megszakadni.Szerintem egyszerűbb tenni a szép alakért mint hallgatni a jó beszólásokat.
2008. okt. 25. 13:52
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
A hasszorítóról ne is beszéljünk....
2008. okt. 25. 13:53
 8/8 anonim ***** válasza:
34%
szóval 0 a hasszorító......akkor nézzük.Gátolja a méhed természetes visszahúzódását csakúgy mint a bőrödét.Ja meg még a levegő se éri a hason a bőrt,szóval ha szeretnétek hatalmas lógó bőrrel,tönkrement méhhel orvostó-orvosig futni....akkor ám legyen!!!!!!!!!!!üdv:szülész-nőgyógyász
2008. okt. 26. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!