Két hónapja szültem, és a pocim még mindig elég nagy. Normális ez? Mit tehetek azért hogy visszamenjen?
Hat ugy meg tudjak bantani az embert!
Kepzeld amikor megszultem az egyik rokonom azt kerdezi nevetve, rohogve, hogy -miert mesz ugy mint egy pingvin?
Tudod a varrat nagyon fajt a nunimon, orultem ha eltem.
Ez szerintem alkat fuggo, valaki kijon a korhazbol es mar a regi ruhajat fel tudja venni de hat a tobbseg sajnos nem ilyen szerencses.
Majd ha mar nem szoptatsz akkor odafigyelsz,gyursz pocakra, addig ne is foglalkozz ezzel, egyel igyal, hogy legyen tejed!
Jo babazast!
Én is így jártam, ahogy Te. Engem a saját szüleim is piszkáltak, hogy "na mi van, máris jön a következő?"
Én vettem egy hasszorítót, amit mindig jó erősen összehúztam a hasamon. Ezzel már látvány szempontjából egyből csökkent a méret. Aztán szépen lassan csökken az a poci. Én délutánonként már nem ettem lisztes dolgokat, a vacsoránál is kenyér helyett puffasztott búzát ettem. (És volt tejem a szoptatáshoz.) Kis apró dolgokkal sokat tehetsz az "ügyért". Jó nagy séták a babával. Mindkettőtöknek kellemes, és kalóriát is éget. Hidd el, pár hónap, és eltűnik az a pocak :)
ne is figyelj oda senkire!
örülj a babádnak annak hogy egészséges,és gondolj arra hogy egyszer ugyis viszamegy az a poci,és legalább neked van babád és már mnegérte akkor is ha pocid van még,mert soknak meg nemlehet csak sokára babája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!