Mikor lehet elkezdeni tornázni? Császárral szültem 3 hónapja.
Figyelt kérdés
A 6 hetes kontrollon minden rendben volt. Még érzékeny a hasam kicsit de jó lenne mozogni. Kb 4 kg felesleg van rajtam. Hasizom erősítést mikortól lehet majd csinálnom?2011. jún. 15. 14:11
1/10 anonim válasza:
még nem szerintem...amúgy bocsi, de irigyellek.4 kg felesleg az semmi, rajtam plusz 10 van.8 hós a fiam
2/10 anonim válasza:
Simán csinálhatod, nekem lehetett volna, csak időm és energiám nem volt rá. Bár nekem egyáltalán nem volt érzékeny már ilyenkor a hasam.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Az ok hogy 4 kg van rajtam de repedt is a bőr a hasamon. Az nem vmi szép. De remélem hogy a pocak idővel le fog menni. Jó lenne már kényelmesen hordani a régi nacijaimat. A kismama nadrágjaim már leesnek rólam..:))Szóval a kettő határán vagyok éppen. Nem igazán szeretném a ruhatáramat lecserélni teljesen.
2011. jún. 15. 15:18
4/10 anonim válasza:
Akkor lehet ha már nem fáj és mozgás közben sem érzed hogy ég vagy szurkál... 14 hónapja szültem és még ha hozzányúlok most is fáj... Mintha tűvel szurkálnám... Pedig hajszál vékony vágásom van alig látszik
5/10 A kérdező kommentje:
Akkor valószínűleg várok még, mert ha hozzá érek érzékeny. Törülközővel is finoman bánok azzal a területtel.
2011. jún. 15. 15:31
7/10 anonim válasza:
ne vegezz feluleseket es akkor nem fog fajni..a tornazas nem a hasgyakorlatokkal merul ki. Ha minden rendben volt 6 hetesen akkor mar el is lehetett volna kezdeni.
8/10 anonim válasza:
Szerintem felüléseket ne csinálj, de lassan elkezdheted a mozgást ha fittnek érzed rá magad. Nekem a 2 hónapja volt császárom, és a korházban mondták h 8 hétig ne sportoljak, utána fokozatosan lehet. Holnap akarok futni menni...meglátom hogy birom, persze most csak kocogni fogok, szép lassan. Én már leadtam a terhességi fölösleget, de hasam az még van, és sajna repedés is.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Kedves Utolsó előtti! HA figyelmesebben elolvasod a kérdésemet láthatod, hogy a torna elsősorban nem a hasizom gyakorlatokra vonatkozott. De persze idővel azt is szeretnék csinálni azért tettem fel a kérdést hogy azt mikortól lehet majd. A stílusod enyhén szólva is kioktató volt...
2011. jún. 16. 12:31
10/10 anonim válasza:
Nekem azt mondták 6 hónap.... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!