Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy pakoltatok össze a korházra?

Hogy pakoltatok össze a korházra?

Figyelt kérdés

nem a csomag tartamára vagyok kiváncsi, azt tudom miket kell elpakolni, de egy csomo mindent akkor kell betenni mikor indulnánk. papucs, iratok telefon krém stb.. volt idödtök össze szedegetni 2 fájás közt? volt egy cetli a táskán hogy mi kell még bele? v agy hogy volt?

mert én pakolok, de alig tettem el valamit, mert a szülésig a többi dologra még szükségem van.

33 hkm

2010. jún. 1. 18:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nekem megvolt már a két táska: egy nagyobb utazó és egy kicsike utazó a szülőszobára. Itthon nem hordok papucsot, köntöst, azokat a hálóingeket és pár bugyit is tudtam nélkülözni pár hétig. És igen, egy cetli volt rátéve, hogy mi az, amit még induláskor be kell tenni. Nem volt túl sokminden, így tényleg a fájások között megoldható.

Sőt, még meg is kellett állnunk venni citromot, ásványvizet az úton.

Iratok: személyi+lakcímkártya, tb kártya ezek a szokásos, a pénztárcámban vannak, amit amúgy is eltettem.

Az összes lelet, iratból pedig csináltam egy mappát, mindegyiket külön bugyiba tettem, és alkohol filccel ráírtam, hogy mikori és milyen lelet. Ezeket pedig sorba be a mappába. A kiskönyvem is benne volt, meg a házzassági másolat. Így az is már bent volt a táskában.

2010. jún. 2. 12:50
 12/12 anonim ***** válasza:

A mappa jó megoldás, én is A5 méretübe, genotermába rendeztem mindent, időrendben, mindig a legfrissebb volt a tetején.

És én is csak diktáltam, nem kértek tőlem se semmit, ismertek már a kórházban, meg a doki vitt be kórházi papírokkal együtt.

2010. jún. 3. 06:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!