Szülés közbeni bekakilás vs. Lágy széklet? Volt így valaki?
Nekem is sikerült kitolás közben kakilni. Hallottam, hogy "törlés... törlést kérek"
Nagyon cikinek éreztem még így is, sorra kértem elnézést, de leintettek, hogy spóroljak a levegővel..
Kaptam beöntést, de a 12 órán át "nem tartott ki" :D
Én nem emlékszem rá, párom igen. De ahogy ő mondta, semmi különös nem volt. Feltörölte a szülésznő és csinálta tovább a dolgát.
Semmit nem éreztem belőle. Még szagot sem :D
Nálam nem volt idő beöntésre szerencsére.
Férjem váltig állítja, hogy jött belőlem minden, látta is, én mindebből semmit nem éreztem, de akkor ott szó szerint le fogod sz@rni, hogy mi jön ki belőled, csak végre szülessen meg a baba.
Nem kapsz feltétlenül beöntést, ha nem kérsz. Én elfelejtettem, akkor meg már késő volt, mikor szóltam.
Nyomtam egy kakkert, de tényleg teljesen máshol jártam...az eda miatt nem.is éreztem, csak hallottam, h tisztítást kérnek.
Én.is feszengtem ezen szülés előtt, de nem volt gond
En is kupot kaptam. Nem tudom mas hogy van vele.. De nekem nem igazan szamitott hogy lesz-e kaki v nem lesz. :) kisebb gondom is nagyobb volt annal.. Szerintem nekem nem sikerült megáldani őket, de folyt mar ott kb mindenhonnan minden, szóval az is lehet, hogy mégis. Férjem nem mondta, nekem nem remlik.
Szülés elott en olyan hulyesegekkel voltam elfoglalva, hogy ne egyek olyat (kukorica- dinnye pl) aminek a héja, magja a kakiban latszik. :) mindenkinek megvan a maga szuleses kakaparája gondolom.. Utólag meg annyira mindegy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!