Szülés közbeni bekakilás vs. Lágy széklet? Volt így valaki?
Hát figyelj, ha frusztrál a gondolat ha nem, akkor is tényleg a kisebb gondod is nagyobb lesz ettől.
Láttak már ilyet nem egyet, nem is kettőt. Ciki, kellemetlen, de "normális" és ott mindennapos is.
Beöntést kapsz majd szülés előtt, ott azért kijön majd néhány cucc. Ha meg marad valamennyi akkor valóban ki fog jönni, de hidd el akik ott lesznek a lábaidnál lent azok már láttak sokmindent, nem a te kakidon fognak csámcsogni ebédszünetükben.
Ne ezzel foglalkozz, amúgy szülés közben tuti nem ezen fogsz aggódni... :)
Én azt hittem mindig hogy ez szörnyű égés és elsüllyedek szégyenemben ha ez velem előfordul.
A legbrutálabb tolófájások közben egyszer éreztem hogy jött az is, hasmenésem volt aznap, szóval gondolhatod.
Én abban a pillanatban lesz@rtam (szó szerint😂) az orvos és szülésznő is ott álltak, meg sem rezzentek, kb olyan fejük volt mint a postai ügyintézőnek amikor meglát egy sárga csekket, pont annyira lepte meg őket. Letörölték.
Ugyan már, szerinted nem láttak még olyat?
Nálunk kúp van szülés előtt, nem beöntés. Előfordul, hogy marad bent még valami, és bizony mikor a baba feje jön ki, az rendesen kipréseli onnan a maradékot, erről nem tehetsz.
De senki nem tesz megjegyzést, a szülésznő letörli és ennyi.
Szoktak adni beontest(ha a te korhazadban nem, kerj kupot, az nagyon jo, segit rendszerezni a fajasokat amugy is) es meg van oldva. De vajudasnal amugy is annyi izom osszehuzodas lesz a hasadban, hogy menned kell nagywcre vajudas kozben :) en vagy haromszor kimentem kakilni. Vittem antibakterialis torlokendot es ennyi, ajanlom neked is.
De ha szules kozben megis odakakilsz, senkit nem fog erdekelni, teged sem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!