Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 3-4 hónapja szültem, volt-e...

Sz.mse kérdése:

3-4 hónapja szültem, volt-e valakinek eddig s talán tovább is véres széklete? Ha volt akkor tudja-e mi okozza és meddig tartott?

Figyelt kérdés
2012. febr. 29. 10:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Aranyér, valszeg!
2012. febr. 29. 10:26
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha friss, élénkpiros a vér, akkor valószínűleg aranyér. Nem fáj, szúr?

Próbáld a Sperti kúp+Hemorid kenőcs kombinációt nekem anno nagyon bejött.

2012. febr. 29. 11:01
 3/8 A kérdező kommentje:
nos azt nem igazán mondanám, hogy fáj. inkább olyan érzés hogy mintha egy pillanatra amíg egy bizonyos helyen át nem jut aminek át kell addig a pillanatig ott mintha tűvel szúrnának. de semmi bajom tehát üléskor sincs semmi meg egyáltalán semmi csak akkor. s nem mindig csak mondjuk minden második nagy dolognál véres.
2012. febr. 29. 11:49
 4/8 anonim ***** válasza:
Belső aranyér én kb egy évig szenvedtem vele.
2012. febr. 29. 12:19
 5/8 A kérdező kommentje:
s az mit takar hogy belső aranyér? mit lehet tenni ellene vagy magától elmúlik?
2012. febr. 29. 13:05
 6/8 anonim ***** válasza:
Aranyér. Belső aranyér=bent van, és nem látszik kívülről. Lehet vény nélkül kapható kúpokat használni rá, jók. Nekem pár alkalommal volt szülés után, sok volt és élénk piros. De mivel fájdalom nem volt mellette, nem használtam semmit, aztán elmúlt.
2012. márc. 1. 08:14
 7/8 A kérdező kommentje:
nos nekem is csak akkor érzek egy pár pillanatnyi szúró fájdalmat mikor nagy dolgot csinálok. s utána a wc papír is véres és van hogy kevés van hogy jobban véres a kaki is. s attól félek ha nem kezdem el kezelni pl kúppal akkor rosszabb lesz. bár nekem sem fáj tehát ülni is tudok csak amikor wc-zni kell akkor fáj de mondom csak egy pillanatra. nos mit javasoltok?
2012. márc. 1. 10:29
 8/8 anonim ***** válasza:

Én már ezt a 3-4 hónapot sem tudtam volna kivárni, kúp+krém (Sperti, Hemorid, Reparon, van választék bőven) és 1 hét múlva már sokkal jobb lesz. Érdemes reggeé-este kezeni magad.

Mondjuk a bugyid elég vacakul fog kinézni, de ha utána kifőzöd, nem marad nyoma.

2012. márc. 1. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!