Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szules utani also szeklet...

Szules utani also szeklet fajdalmas? Akit vagtak is repedtvis hanyadik nap mert WC-re menni? Es mennyire volt fajdalmas?

Figyelt kérdés
2013. júl. 26. 17:35
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Elso szeklet
2013. júl. 26. 17:37
 2/13 anonim ***** válasza:

Szia.

Én spontán szültem, nem vágtak, csak belső varratom volt.De én szorulásos is lettem, így nekem elég gyötrelmes volt a 3.-ik nap sikerült. kuppal.

De ez mindenkinél máshogy jön le.

2013. júl. 26. 17:38
 3/13 anonim ***** válasza:
Szia.A első nem fájt mert kaptam ricinus olajat.Na a 2.az szülés után 2 nappal volt.Vágtak kívül belül 2 felé repedtem.Ráadásul szorulásom volt.Hiába kértem bármit is,hogy könnyebben menjen,nem kaptam azt mondták nem lesz semmi baj csak nyomjam nyugodtan.Így tettem.1 órát sírtam a wc-n mert annyira fájt és nem mertem nyomni.Végül sikerült úgy,hogy kiszakadt 1 belső varratom és ömleni kezdett a vér.Pedig akkor már előtte alig volt lochiám szinte vizes volt.Akkor megijedtem de nagyon.AZtán az orvosom adott ergam cseppet az valamennyire csökkentette a menyiséget de kitartott 6 hétig a vérzésem.
2013. júl. 26. 17:41
 4/13 anonim ***** válasza:
Ismerősöm is ezzel riogatták, hogy nagyon fájdalmas lesz, most aztán vége lesz, ha kimegy, de utólag azt mesélte, hogy a világon semmi gond nem volt vele, majdnem mint bármikor máskor. Van, aki megszenvedi, biztosan, de szerintem ez nem általános. Mindenki másképp reagálja le.
2013. júl. 26. 17:43
 5/13 anonim ***** válasza:

Én szakadtam, pont középen, de szerencsére nem végig. 4 öltést kaptam.

Én is rettegtem az első széklettől, aztán a 3. napon sikerült, és egyáltalán nem fájt.

2013. júl. 26. 17:47
 6/13 anonim ***** válasza:
1. babánál vágtak, 4 öltés, 2. napon kakiltam először, féltem, de nem fájt.
2013. júl. 26. 18:02
 7/13 anonim ***** válasza:

2.vagyok.

Azt nem tudom,hány öltésem volt de bő 1 órát varrtak..

2013. júl. 26. 18:08
 8/13 anonim ***** válasza:

Gátmetszésem volt, második nap kaptam kúpot, mivel muszáj kakilni a kórházban.

Nem fájt egyáltalán, pedig nagyon féltem előtte. Utána persze zuhanyoztam, nem mertem nagyon törölgetni magam. :)

2013. júl. 26. 20:24
 9/13 anonim ***** válasza:
Kívül-belül vágtak-varrtak, de szülés után pár órával ingerem lett, és bár féltem, de tudtam k@kilni. Igaz, a gátat tartottam papírral, nem fájt.
2013. júl. 26. 22:14
 10/13 anonim ***** válasza:
Kívül vágtak, belül szakadtam egy kicsit. Se a pisilés, se a kakilás nem volt utána fájdalmas egyáltalán, maga a duzzadt seb sem fájt abszolút, max a varratok szúrtak kb öt nap után, de elmentem kiszedetni. Meg voltam lepődve mert azt hittem hogy ekkora "roncsolódás" után az ember még hetekig gyötrődik, de csak az ülés volt egy kicsit kényelmetlen az első pár napban :).
2013. júl. 26. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!