Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 40. héten fájdalmas magzatmozg...

40. héten fájdalmas magzatmozgások?!

Figyelt kérdés
Kedden töltöm a 40. terhességi hetet. Időnként, különösen az esti órákban olyan heves, nagy mozgásai vannak a babának, hogy alig bírok kiegyenesedni. Nálatok is van/ volt ilyen? Elvileg már csak fészkelődéshez való helye van a picinek, mégis olyan rúgásokat, csavarásokat képes végezni, hogy a könnyem csordul...

2013. ápr. 28. 19:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen, előfordul. Talán már nincs sok hátra, ha ez vígasztal. Az enyém mindig a bordáim közé állt be :)
2013. ápr. 28. 19:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Bizony. Ilyenkor már nekem is fájt. Pont azért fáj szerintem annyira mert már nincs helye, és ő mindenáron végrehajtja azt a mozgást, amit elgondolt:-) Kisfiam rendszerint a bordáim alá dugta a lábait. A könnyem is kicsordult.
2013. ápr. 28. 19:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Bizony már nekem is nagyon fájdalmas:) Hát túl kell élnünk:)) De tényleg nincs már sok hátra:)

38+2 hkm.

2013. ápr. 28. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!