Van, aki úgy érezte, nem is volt olyan fájdalmas a szülés, mint képzelte?
Sok dologgal az életemben úgy voltam, hogy ijesztgettek és utána meg azt éreztem, hogy "ennyi volt?" , hát "akkor miért kellett ijesztgetni?"
Van, aki így érezte magát szülés után is?
Most, a szülésre készülve eszembe jutottak ezek a tapasztalatok. Ez is lehet egy ilyen dolog az életemben?
Lehet írni ellenpéldát is? Remélem, mert én azt fogok.
9 órás vajúdás után, 1-10-es skálán 57-esre tenném a számomat:-)
Engem ijesztgettek, be is jött. Majd meghaltam. A szomszédomat ugyanúgy ijesztgették, ő 1.5 óra alatt szülte meg a fiát RÖHÖGVE! Az ő száma a skálán 1-es lenne, tuti.
Szóval, embere válogatja.
Én is ellenpélda leszek. Bár igazán nem ijesztgettek, csak annyit mondtak...nem egy sétagalopp... így én nem is féltem a szüléstől, mert nem tudtam mire számítsak. A te skáládon 10-es az én szülési fájdalmam, de megérdemelne 50-et is. Nekem nagyon fájt, hetekig sírtam, ha csak el kellett mesélnem a szülésem történetét, sőt két hétig ülni alig tudtam, a bugyi is irritált, a betét is, a fürdés is... csak fekve volt jó.
Szóval egyénfüggő, hogy kinek milyen a szülés, én azt hittem magas a fájdalomküszöböm, mert pl menstruációs görcseim is keményen vannak, van, hogy el is ájulok, mégsem veszek be gyógyszert... de ilyet, mint a szülés, még sosem éreztem. Nagyon fájt.
Én mondjuk örültem volna, ha fordítva lett voln... hogy ijesztgetnek, aztán meg legyintek, hogy csak ennyi volt?! :D
Ha 1-től 10-ig kéne pontoznom,akkor azt mondanám,hogy 1000 :-)
Nekem el is ment a kedvem a tesótól sajnos.
Lehet,hogy majd változni fog idővel,de nem hiszem...
5 hós kisfiú anyukája
Köszönöm a válaszaitokat!
Gratulálok a babákhoz! :)
Szívesen olvasnék még több tapasztalatot is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!