Van, aki úgy érezte, nem is volt olyan fájdalmas a szülés, mint képzelte?
Sok dologgal az életemben úgy voltam, hogy ijesztgettek és utána meg azt éreztem, hogy "ennyi volt?" , hát "akkor miért kellett ijesztgetni?"
Van, aki így érezte magát szülés után is?
Most, a szülésre készülve eszembe jutottak ezek a tapasztalatok. Ez is lehet egy ilyen dolog az életemben?
2-es. Nagyon könnyű szülésem volt, semmilyen fájdalomcsillapítót nem kaptam, és gátvédelemmel 6 óra alatt szültem meg a majdnem négy kilós kislányomat. :) Ahogy kijött a kislányom, annyit mondtam a dokinak, hogy ha kellene, akkor ott, azonnal újrakezdeném. De a kistesóért hamarosan jövök.... Szuper élmény!!!!! Felejthetetlen...
Két hónapos kislány anyukája
Nekem még egészen friss az élmény.Pénteken szültem.
Első baba.Engem is riogattak,hogy mennyire borzasztó
és hogy mennyire fáj,és mennyire szenvedtek..
Én nem így éltem meg!Csodálatos szülésem volt.
Reggel 9kor kerültem a szülőszobára és 14:00-kor már babáztam.Nekem szép emlék marad.Fájdalom szintet olyan 3-asra értékelném.Nekem annyira nem fájt!Már a szülőszobán
azt mondtam,hogy felőlem jöhet is a következő :DDD
SZia!
Nekem is pont hasonló érzés volt, mint ahogy Te írod ("ennyi volt?"), mert nagyon gyorsan ment, és annyira nem volt vész, azért nem 1-es, de mondjuk 3-4.
Amikor a bementünk és a szülésznő csinálta a CTGt akkor még röhögcséltünk a férjemmel, a hölgy mondta is, hogy szerinte jöjjek vissza egy hét múlva... 2 óra múlva megszületett a fiunk :)))
Viszont le a kalappal azok előtt, akik hosszan vajúdnak, és nagyon elhúzódik a szülés, mert azért ezeket a fájdalmakat 5-10-20 órái bírni nagyon kemény lehet.
Nekem most fájt a derekam a hétvégén, és az sokkal keményebb volt szerintem, ugyanígy nekem rosszabb egy fej vagy fogfájás.
Viszont utána a szoptatás-mellszívás-mellgyulladás hármas az nagyon kemény volt...
Annyit még hozzáteszek, hogy én ahogy lehetett megpróbáltam felkészülni a szülésre, mindent elolvastam amit csak találtam a neten, megnéztem mindenféle videót, 3D animációt, szedtem homeopátiás bogyókat, "megbeszéltem" a picivel hogy legyen ügyes, és szerintem ez is segített, hogy tudtam, hogy mi fog történni velem.
Készülj fel azért, és ügyes légy!
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!