Szules utani also szeklet fajdalmas? Akit vagtak is repedtvis hanyadik nap mert WC-re menni? Es mennyire volt fajdalmas?
Figyelt kérdés
2013. júl. 26. 17:35
11/13 anonim válasza:
Vegyél a patikába ricinus olajat, pár forint és vidd magaddal a kórházba. Szülés után igyál belőle, 1 evőkanállal. Ha esetleg ő is adnak, akkor mutasd meg, hogy te már vettél be ilyet.
Nagyon fontos, hogy ne legyen aranyered, a kemény széklettől nagyon csúnyán ki tud jönni és vérzik.
12/13 anonim válasza:
Engem csak vágtak, de csak picit. Másnapra sikerült produkálni. Nem volt annyira gáz, mint amennyire féltem tőle.
13/13 anonim válasza:
Én kaptam 2db hashajtó tablettát. Azt hittem, hogy mind a kettőt be kell venni, így szorgalmasan benyomtam. Olyan hasmenésem lett, hogy ihaj:D Szóval nem fájt, de ez már a 3. napon volt, és nagyon haza akartam menni, csak így engedtek. Természetesen szültem, és vágtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!